Jump to content



Πώληση 2 χ Gigabyte 9600GT 1GB


npetras

Recommended Posts

1965_main.jpg

Πουλάω 2 GIGABYTE GEFORCE 9600GT CUDA GV-NX96T1GHP 1GB . Οι κάρτες είναι σε άψογη κατάσταση και τα 2 τελευταία χρόνια δούλευαν σε sli διάταξη . Τις είχα στο PC της υπογραφής μου και τις πουλάω μιας και πήρα τη μεγάλη απόφαση να αναβαθμίσω ,να σπάσω το sli και να πάρω μια HAHK 560ti . Σε sli διάταξη και με τον Q9550 overclocked στα 3.5 ,οι κάρτες βγάζουν 16800 σκόρ στο 3DMark2006 και παίζουν το crysis 2 στο veryhigh με medium blur και high textures on στα 45 fps . Ιδανικές για όσους είχαν αγοράσει όπως εγώ sli motherboards και απο οτι βλέπεται έχουν παθητική ψύξη , οπότε Θόρυβος δηλαδή μηδενικός ,πράγμα που τις κάνει ιδανικές για HTPC .

Περισσότερες πληροφορίες για τις κάρτες εδώ :

1) GIGABYTE GEFORCE 9600GT CUDA GV-NX96T1GHP 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

2) GIGABYTE - Graphics Card - NVIDIA - PCI Express Solution - GeForce 9 series - GV-NX96T1GHP (rev. 2.0)

Μερικές φωτό :

IMG_0222.jpg

IMG_0223.jpg

Πουλιούνται και οι 2 μαζί πακέτο 50ευρώ ,πράγμα που το προτιμώ αρχικά να ξεμπερδεύω .

Αν σε κάποιες μέρες δεν πουληθούν πακέτο θα σπάσει η κάθε μία ξεχωριστά 30 ευρώ .

Μένω Αθήνα κέντρο ,οπότε προτιμώ χέρι με χέρι ,αλλά άν τόσο πολύ κάποιος θέλει επαρχία ,του στέλνω , με κατάθεση πρώτα σε λογαριασμό μου και επειδεί λόγω υποχρεώσεων στη δουλειά δεν μπορώ να τρέχω σε ταχυδρομεία κ.τλ , αν κάποιος επιθυμεί αποστολή μπορώ μόνο μέσω courier speedex που συνεργάζεται η δουλειά μου και έξοδα μεταφοράς βέβαια δικά σας.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμοι ένας dvi to hdmi αντάπτορας και ένας ένας dvi το vga αντάπτορας . Αν οι ενδιαφερόμενοι προς πώληση χρειάζονται κάποιον απο τους 2 ευχαρίστως να τους δώσω μαζί .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.