Jump to content



υποστήριξη ηλεκτρονικού καταστήματος


Pokemon640

Recommended Posts

καλησπέρα και συγνώμη αν το έβαλα σε λάθος κατηγορία, επειδή όπως ξέρουμε όλοι οι εποχές είναι λιγάκι κάπως. Είναι να προσληφθώ σε μια εταιρία με φωτογραφικά είδη. Εγώ ξέρω πάρα πολλά σε αυτό το κομμάτι γιατί έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και έχω ασχοληθεί με SLR μηχανές και μπόλικο photoshop & Illustrator & Corel. Το πρόβλημά μου είναι ότι ο Boss θα μου αναθέσει να διαχειριστώ το ηλεκτρονικό του κατάστημα (να προσθέτω προϊόντα, να αλλάζω τιμές κ.α) και επίσης μου ζήτησε να δω αν γίνεται να βγάζει το κατάστημά του ποιο εύκολα στο google (προφανώς θα εννοούσε όταν ο άλλος κάνει search). Το ερώτημά μου είναι:

Υπάρχει κάποια δυσκολία σε αυτό το κομμάτι αν ασχοληθώ; γιατί το μόνο που ξέρω είναι από html, η να προσθέτω κάτι mods σε phpBB forum που έχω αλλά δεν νομίζω να φτάνουν αυτές οι γνώσεις. Προγραμματισμό σε php δεν γνωρίζω, μόνο html. Τι πρέπει να κάνω για να μπω λίγο στο κλίμα του web shop developing;

προς το παρόν έχω στείλει mail στην εταιρία που προγραμμάτισε την ιστοσελίδα να μου πει πάνω σε τι το κατασκευάζουν.

Υ.Γ. Να υποθέσω ότι απαγορεύεται να βάλω link καταστήματος εδώ ε;

Link to comment
Share on other sites

Να προσθέτεις τιμές, να αλλάζει προιόντα και λοιπά δεν είναι κάτι. Όταν μάθεις το πρόγραμμα που δουλεύει πίσω από το site, το googlαρεις και θα βρεις πώς γίνεται. Τώρα όσο αναφορά το SEO, για να κάνεις καλή δουλειά θέλει αρκετό ψάξιμο και διαβασμα. Όλα κυκλοροφούν στο Internet βέβαια, γι αυτό μην φοβάσαι τίποτα. Όρεξη και χρόνο να έχεις και τα βρίσκεις όλα.

Link to comment
Share on other sites

μου ζήτησε να δω αν γίνεται να βγάζει το κατάστημά του ποιο εύκολα στο google (προφανώς θα εννοούσε όταν ο άλλος κάνει search)

Αυτό είναι το Άγιο Δισκοπότηρο όλων των ιδιοκτητών ιστοσελίδων. Αυτό κοστίζει όπως καταλαβαίνεις (υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν τα προς το ζην μόνο από αυτό), και δεν είναι εύκολο να το προκαλέσεις. Να προσέχεις τις αμφιβόλου ηθικής προτάσεις, γιατί αν το google σου ρίξει ban, αυτό είναι μόνιμο.

Link to comment
Share on other sites

Να προσέχεις τις αμφιβόλου ηθικής προτάσεις, γιατί αν το google σου ρίξει ban, αυτό είναι μόνιμο.
τι ακριβώς δηλαδή να προσέξω; τρόπους η hacks που κάνουν καλύτερα αποτελέσματα;
Link to comment
Share on other sites

Υποσχέσεις ή προγράμματα που λένε ότι θα σε βάλουν στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων

δεν ξερω αν αναφερεσαι σε autoclickers και τετοια, παντος αν εννοεις αυτα ναι, θα πρεπει να τα προσεξει.

Link to comment
Share on other sites

Στο κομμάτι του edit που λέει ο φίλος, δεν είναι καλύτερα να δει ο hoster τι εργαλεία του δίνει, αν του δίνει κάποιον editor (την δουλειά του να κάνει ο άνθρωπος, δε χρειάζεται σε πρώτη φάση να μάθει web προγραμματισμό), αν μπορεί να παίξει με XML και τι υπηρεσίες πληρώνουν οι ενοικιαστές του για να δει επίσης σε πρώτη φάση, αν και τι υποστηρίζει ο Host, όπως πχ. bandwidth limit, ftp accounts, PHP, MySQL, επίσης αν μπορεί να χρησιμοποιήσει προγράμματα τύπου phpMyAdmin κτλπ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.