outlaw Ιούλιος 5, 2004 #561 Ιούλιος 5, 2004 Μόνο η πολιτική ηγεσία είναι κοράκια? Η Vodafone και ο Π-ΟΤΕ και πάνε να "φάνε" απ την δόξα των παιδιών για να πουλήσουν κινητά?Υ.Γ. Υπήρχαν και κάτι ναυτάκια για άγημα στην αρχή..............τί γίναν αυτοί..........τους έφαγε η μαρμάγκα? Πάντως πολύ low quality το σκηνικό μπροστά στο επίτευγμα.
ea6gka Ιούλιος 5, 2004 Author #562 Ιούλιος 5, 2004 εξευτελιστικο τελειως , το αλλαξα ουτε καν μπηκα στο κοπο να συνμεχισω να το βλεπω. Αισχος
Daidalos Ιούλιος 5, 2004 #563 Ιούλιος 5, 2004 Οντως ηταν εντελωςφθηνη η ολη φαση! Καμια σχεση με το επιτευμα!Αλλα ολα τα λεφτα η υποδοχη του κοσμου! Θερμοτατη!
naz Ιούλιος 5, 2004 #564 Ιούλιος 5, 2004 ο κοσμος επνιξε τον κοσμο.....απιστευτος πανικος παιδια....σε ενα τετραγωνικο ειμασταν 5 ατομα,εγω 100 κιλα btw,αντιλαμβανεστε τι παιχτικε....πανζουρλισμος.....ειδικα οταν κατεβηκαν τα παλικαρια απο το μπας υπηρχαν κατι μπατσοι πολιορκητικοι κριοι και ανοιγαν δρομο......τρελα λεμε..... βεβαια υπηρξαν και παραφωνιες αλλα ειναι αναμενομενες....η μεγαλυτερη ολων ο χριστοδουλος ο οποιος απογειωσε τον κοσμο με τον παρορμητικο του λογο..... παν μετρον αριστον
Kostas7GTR Ιούλιος 6, 2004 #565 Ιούλιος 6, 2004 Ναι ο κόσμος ήταν αυτός που βοήθαγε και βοήθησε και σήμερα με την υποδοχή του την εθνική μας !
safer97 Ιούλιος 6, 2004 #566 Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 23:39] Αυτό που δε μου άρεσε είναι μου μετέτρεψαν τη γιορτή του κόσμου και των φιλάθλων σε πασαρέλα πολιτικών και επισήμων... Εμ, γι' αυτό έφαγαν τέτοιο γιουχάισμα οι πολιτικοί και το περισσότερο όλων ο Γκαγκάτσης...Γιατί ο λαός δεν ξεχνα τα λαμογια... Και όντως η γιορτή μετατράπηκε σε πασαρέλα...Εδώ στο Χριστόδουλο είπαν να πει μια ευχή για τα παιδιά της Εθνικής και αυτός άρχισε να βγάζει λόγο...Ε, δε γινόταν να μην τα ακούσει κι αυτός...Και γι΄ αυτό από ένα σημείο και μετά, όλοι στο στάδιο αρχίσαμε να φωνάζουμε "δώστε το μικρόφωνο στον αρχηγό"...όσοι είχαμε μείνει γιατί βλέποντας ο κόσμος τα καραγκιοζιλικια, να μιλάει ο καθένας εκτός από τους πρωταγωνιστές, άρχισε να αραιώνει... Υ.Γ.: Αλλο πάλι με τους συντονιστές της βραδιάς...Απλά τραγικοι ο Κωστάλας και ο άλλος ο καράφλας. Ασυνάρτητα σχόλια, φανερά εκτός κλίματος, χωρίς συναίσθηση (ιδίως ο Κωστάλας, ο οποίος ανάθεμα κι αν έχει δει ποτέ ποδοσφαιρο στη ζωή του) του γεγονότος και τι σημαίνει αυτό το Ευρωπαικό κύπελλο για τους Ελληνες...Έφτασαν στο σημείο σε κάποια φάση να μιλάνε στο μικρόφωνο ενώ τραγουδούσαμε όλοι οι υπόλοιποι στις κερκιδες τον εθνικό υμνο!!!Και δεν έκαναν καν το κόπο να σταματήσουν...Το αποκορυφωμα δε: Σηκωσε το το γ@μημένο φώναζαν οι άνθρωποι στις κερκίδες, το πιο γνωστό σύνθημα αυτής της πορείας της εθνικής, το οποίο το τραγουδούσαν και οι ίδιοι οι διεθνείς στα αποδυτήρια και μέχρι και αθλητική εφημερίδα το είχε πρωτοσέλιδο, και οι δύο αχαρακτήριστοι ήθελαν να κάνουν και διόρθωση από μικροφώνου διακόπτοντας όλον αυτόν τον παλμό...Όχι έτσι, μας έλεγαν να το πούμε αλλιώς με τη δικαιολογία "Σεβαστείτε το χώρο"!!! Ημαρτον ρεεεεε!!!Θα παρεξηγηθούν τα μάρμαρα φίλτατε Κωστάλα??? Αποτέλεσμα το συνθημα να ακούγεται κάθε φορά και δυνατότερα, φυσικά χωρίς λογοκρισία...Βέβαια αυτοί το χαβά τους κάθε φορά προσπαθούσαν να διακόψουν το κόσμο που τραγουδούσε είτε αυτό είτε τα άλλα γνωστά ("ειναί βαριά ..." και "δε βάλατε μυαλο....") και γι' αυτο στο τέλος επιβραβεύτηκαν από όλο το στάδιο με ένα συνθημα αφιερωμένο σ' αυτούς... "Βάλτε το μικρόφωνο στο κώλο...." Κύριε Κωστάλα θα σας παρακαλέσω την επόμενη φορά να μην ασχοληθείτε με ποδοσφαιρικό γεγονός...Μείνετε στα του καλλιτεχνικού πατινάζ που και καλά τα ξέρετε και δεν υπάρχει κινδυνος κάποιος θεατής να φωνάξει σύνθημα που θα πλήξει την αισθητική σας.Έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι..
ison Ιούλιος 6, 2004 #567 Ιούλιος 6, 2004 Για δειτε και αυτο(αν και λιγο παλιο)...χιουμορακι απο τα πορτογαλακια...μαλλον τσουζει του τσολιαhttp://www.euro2004.com/Features/Kind=64/newsId=204392.html
ison Ιούλιος 6, 2004 #568 Ιούλιος 6, 2004 Και κατι αχετο ρε παιδια ξερει κανεις που θα βρω εμφανισεις της Εθνικης αυτες ομως του ευρωπαικου με το κιτρινο σημα στο μπρατσο.Δεν καιγομαι για το ποτε αλλα για το που να τις βρω ...εστω και online...
tsompanos Ιούλιος 6, 2004 #569 Ιούλιος 6, 2004 Εδώ δεν τις είχαν προς πώληση από το επίσημο site του EURO2004. Κοίτα εδώ είναι τα σημεία πώλησης τις επίσημης φανέλας της εθμικής http://www.epo.gr/detail.asp?e_article_id=2978&e_article_cat_id=2
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 #571 Ιούλιος 6, 2004 Αν και ειδα το ολο γεγονός απο την Τηλεοραση, εχω να πω 2 πράγματα... α) Φανηκε για ακομη μια φορα πως οι πολιτικοί προσπαθούν να φανούν μέσα απο τον αθλητισμό. Η Φ.-Π Πετραλιά, οπου ηταν ο φακος ηταν μπροστα... β) Φανηκε η μικροψυχιά μερικών όταν γιουχάραν τον Γκαγκατση. Βεβαιως και εμενα μου εσπασε τα ******α προπερυσι οταν εκραζε την Εθνική, αλλα εφερε τον Οττο... γ) Για ακόμη μια φορά η οργάνωση ηταν άπαιχτη....:sick: Ο ενας παταγε τον αλλον, υπάρξαν 2-3 λιποθυμιες. Φυσικα δεν περίμεναν τετοια λαοθάλασσα, αλλα θα μπορουσαν να εχουν κλεισει τους δρόμους !!!!! ΥΓ 1 ’υτο με την φωτιά στο βουνο ηταν μέρος της γιορτής;;; :P ΥΓ 2 Ειπαν κατι για εκπλήξεις...ποιο ωραια πυροτεχνηματα ειχα σε γάμο φίλου παρα τα χτεσινά.....
Shidokanjohn Ιούλιος 6, 2004 #572 Ιούλιος 6, 2004 Απο την υποδοχη δεν εβλεπες τιποτα.Ενα ασπρο συνεφο μονο!!!Μπραβο και στην αστυνομια(ειρωνικα).Εμεις που στηθηκαμε απο τις 5 ειμασταν βλακες,οι αλλοι που μπουκαραν μεσα στις 7 και ηταν τα τσακαλια και δημιουργησαν το αδιαχωρητο.
DJD Ιούλιος 6, 2004 #573 Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos β) Φανηκε η μικροψυχιά μερικών όταν γιουχάραν τον Γκαγκατση. Εδώ θα διαφωνήσω. Ο κόσμος δε ξεχνάει τα λαμόγια και τους κερδοσκόπους. Ο συγκεκριμένος κύριος τρώει και θα τρώει με 15 μασέλες.. από παράγοντες και συναφή. Κι εγώ αν ήμουν εκεί θα γιούχαρα. Είναι ντροπή και κρίμα να οικιοποιείται αυτή την επιτυχία αυτός ο άνθρωπος. Το ίδιο και οι πολιτικοί. Στα δύσκολα όλοι εξαφανίζονται και τώρα με αυτήν την πραγματικά τεράστια επιτυχία βγήκαν χίλιοι δύο να υποστηρίξουν την εθνική και το ελληνικό ποδοσφαίρο.ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑΚαι πάμε όλοι μαζί...ΠΟΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΠΟΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 #574 Ιούλιος 6, 2004 Ξεχνας πως εκλαιγε ομως οταν εληξε ο αγωνας ? Και μην μου πεις οτι το εκανε για τον φακο....
RootX Ιούλιος 6, 2004 #575 Ιούλιος 6, 2004 ... Και θα συμφωνήσω με τους παρουσιαστές όσο αφορά την έξοδο από το αεροπλάνο....Να μην κρατάει την κούπα ο Οττο με τον captain και να την κρατάει ο Γκαγκάτσης??Mercy.....Τεσπα, αυτά είναι μικρά για να σκιάσουν την επιτυχία της Εθνικάρας μας....
Shidokanjohn Ιούλιος 6, 2004 #577 Ιούλιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ξεχνας πως εκλαιγε ομως οταν εληξε ο αγωνας ? Και μην μου πεις οτι το εκανε για τον φακο.... Οχι για το φακο βεβαια.Για τα 12.5 εκ
YDinopoulos Ιούλιος 6, 2004 #578 Ιούλιος 6, 2004 Δεν το πιστευω....Πειτε με ουτοπιστη, αλλα δεν το πιστευω.....Αυτό που πετύχαν στην Πορτογαλία παει πιο βαθεια! Ακόμα και ατομα που ειχαν ιδεα απο μπαλλα, βγηκαν κ πανυγηρισαν!
ΓιαγκΤ Ιούλιος 6, 2004 #579 Ιούλιος 6, 2004 ΥΓ 1 ’υτο με την φωτιά στο βουνο ηταν μέρος της γιορτής;;; :P Κάτι με τους ολυμπιακούς κύκλους θα φτιάχνανε, αλλά τους πρόλαβε η πυροσβεστική.
Giorgos Ιούλιος 6, 2004 #580 Ιούλιος 6, 2004 Εδώ θα διαφωνήσω. Ο κόσμος δε ξεχνάει τα λαμόγια και τους κερδοσκόπους. Ο συγκεκριμένος κύριος τρώει και θα τρώει με 15 μασέλες.. από παράγοντες και συναφή. Κι εγώ αν ήμουν εκεί θα γιούχαρα. Είναι ντροπή και κρίμα να οικιοποιείται αυτή την επιτυχία αυτός ο άνθρωπος. Το ίδιο και οι πολιτικοί. Στα δύσκολα όλοι εξαφανίζονται και τώρα με αυτήν την πραγματικά τεράστια επιτυχία βγήκαν χίλιοι δύο να υποστηρίξουν την εθνική και το ελληνικό ποδοσφαίρο.ΓΙΔΙΑ Ε ΓΙΔΙΑ Και πάμε όλοι μαζί... ΠΟΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΠΟΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ... Και θα συμφωνήσω με τους παρουσιαστές όσο αφορά την έξοδο από το αεροπλάνο....Να μην κρατάει την κούπα ο Οττο με τον captain και να την κρατάει ο Γκαγκάτσης?? Mercy..... Τεσπα, αυτά είναι μικρά για να σκιάσουν την επιτυχία της Εθνικάρας μας.... Συμφωνω απολυτα Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 10:58] Ξεχνας πως εκλαιγε ομως οταν εληξε ο αγωνας ? Και μην μου πεις οτι το εκανε για τον φακο.... Εδω εχουν κλαψει ανθρωποι που μεχρι χθες πιστευαν πως το ποδοσφαιρο ειναι 22 τρελλοι που τρεχουν πισω απο μια μπαλα,αυτος δεν θα εκλαιγε? Σχετικα με το οτι εφερε τον Οττο,περισσοτερο μονος του ηρθε ο Οττο παρα τον εφερε ο Γκαγκατσης... Οσο για την τελετη,συμφωνω με οσα εγραψε ο safer97. Αλλά οντως ολα αυτα ειναι πολυ μικρα για να σκιασουν την επιτυχια της Ελλαδας.. Πιστευω πως χωρις να ειμαι υπερβολικος πως αυτο που εκανε η Εθνικη ειναι : Η μεγαλυτερη αθλητικη επιτυχια του Ελληνισμου..:worship: Η μεγαλυτερη ανατροπη στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου:worship: :worship: :worship: Θυμαμαι οταν πριν λιγο καιρο καποιοι ελεγαν πως καλυτερα να μην παμε στο Ευρωπαϊκο για να μην διασυρθουμε και ελεγαν/εγραφαν για τον ολεθρο και την καταστροφη που μας περιμενει. Ευχαριστω για την απαντηση που τους εδωσε και την χαρα που μας γεμισε η ΕΘΝΙΚΑΡΑ :clap: :clap: :clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.