Jump to content



Πρόβλημα με 560 ΤΙ


Braveheart1980

Recommended Posts

Παω να ποσταρω τα του νεου μου pc και ξαφνικα διαπιστώνω το εξής: σε άσχετες χρονικές στιγμές η οθόνη γίνεται μαύρη και επανέρχεται. Σαν να αναβοσβήνει. Μου το έχει πάθει σε browsing, gaming κλπ κλπ

Εχω συνδεδεμένο ένα 24 led monitor της samsung με hdmi καλώδιο

Το πλήρες σύστημα είναι

i7 2600

Palit GTX 560 Ti

8 gb ddr3

gigabyte z68ma d2h mobo

3xhdd

Windows 7 64 Bit

Εχω επίσης συνδεδεμένη την τηλεόρασή μου με dvi --> hdmi καλώδιο

Δοκίμασα τους 280.26 του νέους beta καθώς και τους 275.33, χωρίς επιτυχία

Καμμιά ιδέα από το που να αρχίσω να ψάχνω;;;

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη για το :offtopic2: θελω να ρωτηση με αφορμη αυτο το τοπικ

γινεται να συνδεσω την οθονη απο τον pc με hdmi με την καρτα γραφικων θυρα hdmi ωστε στην ουσια να μην συνδεσω το κλασικο καλωδιο της οθονης αλλα μονο το hdmi και να παιζει κανονικα?

Link to comment
Share on other sites

Σου βγάζει μπαλόνι με επαναφορά driver? Αν όχι ξεκίνα με αλλαγή σε DVI->DVΙ αλλιώς ψάξου με το μονιτορ.

Κι εμένα μου το κάνει αυτό που και που, αλλά μου βγάζει το μπαλόνι με επαναφορά driver! Τί είναι?

Link to comment
Share on other sites

έχεις κάνει OC? Τι drivers έχεις και πιο είναι το υπόλοιπο σύστημα;

Ναι σορρυ, απερισκεψια μου. Ειναι μια 295(single pcb) με κανονικα ρολογια πανω σε μια RIIX και εναν 920 στα 4 (200χ20) με 3χ2 corsair dominator στα 2000 με 8-9-8-24 με QPI/DRAM core voltage στα 1,54375V και 1000αρι PSU.

Είμαι με τους 280.26, αλλά το έκανε και με παλιότερους

Link to comment
Share on other sites

Δες μία τι θερμοκρασίες σηκώνει όπως είσαι. Έπειτα δοκίμασε με λίγο underclock στην κάρτα. Αν δεν δεις διαφορά ρίξε το όλο το μηχάνημα default και βλέπεις.

Εχω idle 57-60 βαθμους, αλλα οπως ειπα δεν την εχω κλοκαρει καθολου...Αλλά και σε default όλο το σύστημα, πάλι το κάνει, αραια και που.

Link to comment
Share on other sites

σε άσχετες χρονικές στιγμές η οθόνη γίνεται μαύρη και επανέρχεται. Σαν να αναβοσβήνει. Μου το έχει πάθει σε browsing, gaming κλπ κλπ

Αν δε συμβαίνει αυτό που σε ρωτάει ο nodsl,

η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για θέμα επαφής του καλωδίου.

Αν πάμε σε πιο σύνθετα μονοπάτια, τότε μπορεί να φταίει και η προβληματική συνεργασία του edid της οθόνης σου με τους οδηγούς της κάρτας γραφικών. Στην ουσία γίνεται ενα recheck σε τακτά χρονικά διαστήματα και όταν για κάποιο λόγο η επικοινωνία edid - drivers είναι προβληματική, εκδηλώνεται με αυτό αναβοσβήσιμο στην οθόνη σου. Σε μια τέτοια περίπτωση αμολιέσαι στο διαδίκτυο για πολύ διάβασμα, χρησιμοποιείς μονταρισμένα .inf και λοιπές μαγγανίες.

Εγω θα δοκίμαζα με ενα άλλο καλώδιο ή θα 'έσφιγγα' λίγο το υπάρχον στην υποδοχή της οθόνης και θα δοκίμαζα να μην την κουνήσω για δυο τρείς μέρες ώστε να δω αν το πρόβλημα εξακολουθεί να παρουσιάζεται. Γιατί σε μια ψιλοχαλαρή επαφή του καλωδίου, αυτό μετακινείται όταν εσυ απλά χρησιμοποιώντας την οθόνη σου της αλλάζεις κλίσεις. Δε σου εμφανίζει άμεσα το πρόβλημα, παρα σου το κάνει σε ανύποπτη στιγμή και παραδόξως επανέρχεται στο καπάκι. Γιατί δεν πρόκειται για μη επαφή, αλλά για προβληματική επαφή. Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε στη δική μου περίπτωση. Το θέμα το έλυσα με λίγο μεγαλύτερο καλώδιο, που επιτρέπει να του αφήνω λίγο 'τζόγο' και δεν κατεβαίνει κάθετα και με τη δύναμη του βάρους του προς την κεντρική μονάδα. Παρατήρησε στη φωτό που επισυνάπτω, πως δένεται το καλώδιο στο πόδι του γραφείου και έτσι δημιουργείται μια καμπύλη που του επιτρέπει να μένει σταθερό στη θέση του. Κοντά ενα χρόνο τώρα μου το έχει εμφανίσει μόνο δυο φορές, και αυτό μετά από brutal αλλαγές κλίσης.

edid : αυτά συμβαίνουν όταν γράφεις έκθεση ιδεών. Φτάνεις κατόπιν εορτής:p

wtf 40 ολόκληρα λεπτά ; Τζάμπα και η φωτογραφία:slap:

post-12088-1416075536,2948_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.