Jump to content


Post Screen Bios


Iraklis

Recommended Posts

Καλησπερα thelabites υπαρχει ενα προβλημα μ'εναν υπολογιστη ειναι ηλικιας 5χρονων και

οταν γινεται η εκκινηση κολαει στο post bios την παραθετω κατω :)

θα σας παρακαλεσω παρα πολυ μα παρα πολυ να μην ποσταρει καποιος πχ πανε σε τεχνικο αφου δεν ξερεις κτλπ η οτιδιποτε αλλο υπονοουμενο, αλλωστε γι'αυτο υπαρχει το site thelab για να μοιραζουμε την γνωμη και να επιλυουμε ορισμενα προβληματα αλλονων (φυσικα και γνωριζω οτι ηταν βλακεια δικια μου) ευχαριστω πολυ.

φιλικα Ηρακλης :)

Link to comment
Share on other sites

Eκτός κι αν δεν βλεπω καλά (λόγω της ώρας πχ :p) νομίζω ότι στην εικονα τουλάχιστον δεν υποδεικνύεται κάποιο πρόβλημα.

Στο bios μπορείς να μπεις έτσι; Δοκίμασε να κανεις ένα reset στα default και βλέπουμε.

Edited by hayabusa
Link to comment
Share on other sites

me 512mb πηγες να βαλεις w7 64bit?????? Πλάκα κάνεις φαντάζομαι.....

Λοιπόν πέρα από αυτό κολλάει όταν βλέπει τον σκληρό δίσκο, δοκίμασε να τον βγάλεις να δοκιμάσεις άλλο καλώδιο κτλ...

Link to comment
Share on other sites

hayabusa δυστηχως ρε φιλε δεν μπορω ετσι ομως τωρα πριν λιγο εν ωρα λειτουργιας εβγαλα το καλωδιο απο το σκληρο δισκο και το ξανα εβαλα λεω μπας και επανελθει τιποτα ΑΛΛΑ τοτε μπορεσα να μπω στο bios δυστηχως δεν βρισκω κατι που να λεει default disk περιμενε θα αναβασω φωτο για να δεις.

SirGeorge εγω ειμαι τρελος ρε δεν καταλαβαινω τις μνημες κτλπ βουρ τα βαραω μια win7 και οτι γινει γινει :p

παντως δοκιμασα σ'αυτο που λες αλλα δεν ειναι προβλημα ουτε σε αυτο καμια αλλη ιδεα ; :/

Link to comment
Share on other sites

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img403.imageshack.us/img403/2273/20111010015808976.jpg' alt='20111010015808976.jpg'> Uploaded with ImageShack.us

να και η εικονα μας την στιγμη που αποσυνδεθηκε ο σκληρος δισκος αλλα δεν το συνδεσα ακομα και ειμαι στο bios τι βλεπετε ;

Link to comment
Share on other sites

μην βάζεις/βγάζεις καλώδια με το μηχάνημα σε λειτουργία καταρχάς. δέυτερον αφού το σβήσεις και τα ξανασυνδέσεις αυτό που σου έλεγα είναι η επιλογη "Load optimized defaults"

Link to comment
Share on other sites

μην βάζεις/βγάζεις καλώδια με το μηχάνημα σε λειτουργία καταρχάς. δέυτερον αφού το σβήσεις και τα ξανασυνδέσεις αυτό που σου έλεγα είναι η επιλογη "Load optimized defaults"

αχα τωρα πηγα στα standar cmos features και μετα πηγα στο primary IDE master και πατησα load ptimized defaults τωρα κανω την επανεκκινηση για να δουμε :$

παλι τα ιδια δεν αλλαξε τιποτα :S

Link to comment
Share on other sites

Εκτός απο φορματ έκανες και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο HW του pc σου;

Ο δίσκος έχει πινάκια για να σετάρεις master/slave/bus?

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

....σημαίνει οτι το σύστημα δεν υποστιρίζει 64-bit Windows.

Δοκίμασε 32-bit Windows....

for the love of allmighty!

φιλε αυτην την στιγμη ουτε στικακι μπορω να μπουταρο αρα το προβλημα μας ειναι πως να διαμορφωσουμε το σκληρο δισκο και να βαλουμε τα windows xp ξανα αυτο με ενδιαφερει.

Link to comment
Share on other sites

με χρονολογική σειρά, τι έκανες στον υπολογιστή?

θα πρέπει να σου κολάει μετά το Post αν έκανες την εγκατάσταση των 64μπιτων 7.

Αμφιβάλω αν μπορείς να μπουτάρεις από στικάκι στον υπολογιστή σου...

Link to comment
Share on other sites

με χρονολογική σειρά, τι έκανες στον υπολογιστή?

θα πρέπει να σου κολάει μετά το Post αν έκανες την εγκατάσταση των 64μπιτων 7.

Αμφιβάλω αν μπορείς να μπουτάρεις από στικάκι στον υπολογιστή σου...

οσο εκανε εγκατασταση αυτο εγω πηγα να κανω κατι δουλειες εξω ωστωσο οταν γυρισα βλεπω οτι κολησε στο bios λεω τι στο καλο κανω ρεσταρτ φορτωνει ολα οκ αλλα παραμενει στο ποστ οπως βλεπεις στην 1η φωτογραφια που εβαλα ετσι εκει μενει δεν κουνιεται το ατιμο :D μονο ΑΝ αποσυνδεσο το σκληρο δισκο μονο τοτε μπορω με αποσυδενμενο δισκο να μπω μονο τοτε επειτα το ξαναβαζω κανω load ptimized defaults ρεσταρτ αλλααα παλιιι τα ιιιδια κανει :/

φυσικα και μπορεις μπουτ μεσω στικακι δοκιμασμενο με ubuntu :D

Link to comment
Share on other sites

μάλλον μέσα στα advanced bios features έχει το boot priority. βάλε 1ο το στικάκι σου με τα ubuntu και απενεργοποιήσε τα άλλα. θεωριτικά κολλάει γιατί πάει να ξεκινίσει τα 64μπιτα windows ενώ δεν μπορεί.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εβαλα το cd του windows xp ps3 το μπουταρα ωραια γινεται το φορματ ΑΛΛΑ οταν τελιωνει η εγκατασταση και παει να κανει την επανεκκινηση κολαει αυτο κατι μου λεει προβλημα με το σκληρο λετε να τα εφτυσε ;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...