pol77 Posted October 16, 2011 #1 Share Posted October 16, 2011 Πωλείται οθόνη Dell U2311H Rev. A02 σε άριστη κατάσταση, χωρίς κοσμητικά ή λειτουργικά προβλήματα. Ελαφρά δουλεμένη, στο κουτί της με τα καλώδια και τα CD, αγορασμένη από ελληνικό κατάστημα (M-Systems) και εντός εγγύησης.Η τιμή της είναι στα 140 ευρώ.Παρακαλώ να μη γίνονται παζάρια διότι, χωρίς παρεξήγηση, δε θα απαντηθούν.Η παραλαβή θα γίνει από το χώρο μου, στο Περιστέρι.Αποστολή μόνο κατόπιν συνεννόησης και με έξοδα του αγοραστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Posted October 16, 2011 #2 Share Posted October 16, 2011 Ενδιαφερομαι αν και δεν ξερω ποσο βγαινουν τα μεταφορικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted October 16, 2011 Author #3 Share Posted October 16, 2011 Ιδέα δεν έχω παλικάρι μου... Εγώ μπορώ να τη ζυγίσω πακεταρισμένη και να σου πω πόσο ζυγίζει και εσύ βλέπεις πόσο κοστίζει με τον τρόπο που προτιμάς και μου λες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Posted October 16, 2011 #4 Share Posted October 16, 2011 Σου στελνω π.μ. να κανονισουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted October 16, 2011 Author #5 Share Posted October 16, 2011 Αν κάποιος θέλει να υπολογίσει έξοδα αποστολής, το πακετο ζυγίζει κάτι λιγότερο από 8,5 Kg.Για αποστολή πρέπει να έχει προηγηθεί κατάθεση στην Τράπεζα Κύπρου του κόστους της οθόνης + αυτό της αποστολής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted October 16, 2011 Author #6 Share Posted October 16, 2011 Η οθόνη είναι προσωρινά κρατημένη για τον χρήστη Astakos, μέχρι να διασταυρώσει πληροφορίες για το ποιόν μου και να μάθουμε το κόστος αποστολής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Posted October 16, 2011 #7 Share Posted October 16, 2011 Η οθόνη είναι προσωρινά κρατημένη για τον χρήστη Astakos, μέχρι να διασταυρώσει πληροφορίες για το ποιόν μου Μη το λες σαν να ειμαι παραξενος.. Δεν καταθετω χρηματα σε οποιον να'ναι.. Αυριο πρωι θα ξερω για το κοστος αν και φοβαμαι οτι ξεφευγει ακομα και με ελτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Posted October 16, 2011 #8 Share Posted October 16, 2011 Αποστολη με Κτελ παιδια.Η πιο οικονομικη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted October 16, 2011 Author #9 Share Posted October 16, 2011 Μη το λες σαν να ειμαι παραξενος.. Δεν καταθετω χρηματα σε οποιον να'ναι.. Και πολύ καλά κάνεις! Κι εγώ το ίδιο. Μάθε λοιπόν και πες το και στον κόσμο να το ξέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted October 16, 2011 Author #10 Share Posted October 16, 2011 Αποστολη με Κτελ παιδια.Η πιο οικονομικη λυση.Έχω εμπειρία. Και ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Posted October 17, 2011 #11 Share Posted October 17, 2011 Και πολύ καλά κάνεις! Κι εγώ το ίδιο. Μάθε λοιπόν και πες το και στον κόσμο να το ξέρει! Δυστηχως Pol σε βρηκα στον Τειρεσια Ελευθερη απο εμενα καθως τα μεταφορικα αθηνα θεσσαλονικη παιζουν απο ~27-50 με courrier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted October 17, 2011 Author #12 Share Posted October 17, 2011 Φτου! Νομίζα ότι είχα λαδώσει και με είχαν σβήσει. Έχω την εντύπωση ότι τα ΕΛΤΑ είναι πολύ οικονομικότερα, αλλά κι εμένα με βολεύει κάποιος αγοραστής από Αθήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Posted October 17, 2011 #13 Share Posted October 17, 2011 ρε παιδες το κτελ θα σας παρει 10 ευρω και αν η οθονη ειναι στην αρχικη συσκευασια δεν υπαρχει περιπτωση να παθει κατι....φιλικα παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted October 17, 2011 #14 Share Posted October 17, 2011 Καλησπέρα, εχω στείλει Pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted October 17, 2011 Author #15 Share Posted October 17, 2011 Η οθόνη είναι κρατημένη για τον vintage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSpartan_twmn Posted October 18, 2011 #16 Share Posted October 18, 2011 Ενδιαφερομαι και εγω, αν δεν προκυψει οτιδηποτε στειλε μου pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted October 18, 2011 Author #17 Share Posted October 18, 2011 Sold! Να κλείσει παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.