Guest Μάρτιος 26, 2012 #4021 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 26, 2012 #4022 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 26, 2012 #4023 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 .....βαστάω στομάχια από τα γέλια...πόσο αληθινό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάρτιος 26, 2012 #4024 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 .....βαστάω στομάχια από τα γέλια...πόσο αληθινό. ^ true story!!! που να το παίξει κανείς και 4πλο...εκεί να δεις.. οι δύο βρίζονται μεταξύ τους όταν τρώνε το γκολ, και οι άλλοι να χοροπηδάνει...αχαχαχαχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 26, 2012 #4025 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Δύο φίλοι μιλάνε και λέει ο ένας στον άλλο: "Άστα ρε φίλε αύριο έχω συνέντευξη για μία δουλειά και είναι Tρίτη και 13!" Και απαντάει ο άλλος: "Ελα ρε! Πιστεύεις ακόμα στις προσλήψεις;" Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 26, 2012 #4026 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Αρκετα μαζεμενα (παλια ισως τα εχετε ξαναδει) Διαφημιση απο γυμναστηριο: "Βαρεθηκες να εισαι χοντρος και ασχημος??? Ελα στο γυμναστηριο μας και μεινε μονο ασχημος"... Χρόνια τώρα ο κ*λος μου προσπαθεί να πει τη λέξη ''πρόβατο'' αλλά μένει πάντα στο πρρρρρρρρρρ...... Αυτή η νέα αλυσίδα μαγαζιών "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ" που έχει ανοίξει, πολύ μεγάλη επιτυχία βλέπω.. Δεν έχω κοιλιά, έχω ένα προστατευτικό στρώμα γύρω από τους γραμμωμένους κοιλιακούς μου μύες! - Θέλω 1 κιλό ντομάτες. - Για Νταλάρα ή για γεμιστά; Επιτέλους...μας σκέφτηκαν κ έβγαλαν τραγούδι για εμάς τους κοντούς!!! "του τάπα του τάπα του τάπα του ανθρώπου" Όταν τα καταστήματα μου στέλνουν φυλλάδια που γράφουν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" στέλνω κάρτες που γράφουν "κλείστε δεν θα έρθω" Είναι δυο νυχτερίδες και κάθονται κλασικά, ανάποδα σε ένα κλαδί... Λέει η μια στην άλλη: -Μήτσο ποιά ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής σου? -Όταν ειχα διάρροια... H ζωή είναι σαν τη ζέβρα. Άσπρο, μαύρο, άσπρο, μαύρο, άσπρο, μαύρο, κ*λος.... Tηλεφωνεί μια γυναίκα από τη δουλειά της στον άντρα της. - Αγάπη μου, είσαι καλύτερα? ΄Ασε, γιατί έχω ενοχές. Χθες το βράδυ, κατά λάθος σου έδωσα ηρεμιστικά αντί για τα χάπια για τη διάρροια. Πως νιώθεις? - Τελείως χεσμένος, αλλά... ήηηηρεεεμος... ΑΝΤΡΑΣ:Τι κ@λάρα είναι αυτή??? ΓΥΝΑΙΚΑ:Σου αρέσει??? ΆΝΤΡΑΣ:Αν μ'αρέσει λέει...!!! ΓΥΝΑΙΚΑ:Να κλείσουμε ένα ραντεβού να σε χεσω τότε... ..Βαρέθηκα τον χειμώνα... Θέλω να έρθει το καλοκαιράκι.... μου έλειψε το... Βeer Γυμνοί και Θάλασσα ..... Καιρό έχουμε ν? ακούσουμε το "******* στη ψυχή''.... Να δείτε που ο μ@λάκ@ς τα ξανά βρήκε μαζί της...... Το να μπαίνεις σε ζαχαροπλαστείο και να ζητάς κουλουράκια διαίτης... Είναι σαν να μπαίνεις σε μπ@υρδέλο και να ζητάς αγκαλίτσες.. Ο γνήσιος ο άντρας πρέπει να χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι και να λέει... Εγώ θα αποφασίσω τι ώρα θα σφουγγαρίσω..!! Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο. - Καλά, θα περάσω να το κανονίσω. - Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε; Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν. -Μάνα πάω... -Πού πας; -Θα κάνω επανάσταση... -Βρε έξω βρέχει... -Άστο τότε, θα κάνω αύριο...είμαι και λουσμένος...... Περπατάνε δύο φίλοι και ρωτάει ο ένας τον άλλον.. -Ρε συ, η κλανιά έχει βάρος;; -Όχι....... -Εεε, τότε χέστηκα... Καραμανλής: "Ναι, απ' όλα!!!" Χρυσοχοϊδης: "Ναι, σε ότι πρόλαβα να διαβάσω...!!!" Τσουνάμης: "Ναι. Ξεκόλλα. Τσουμάνη με λένε!!!" Ανατολάκης: "Ναι, τάκλιν σε όλα!!!" Πάγκαλος: "Ναι, Μπριζολα!!!" τριτοκοσμικη χωρα και μ@λ@κιες.....αν δεν δω την A.Τζολι να υιοθετει ελληνοπουλο, δεν το πιστευω..! ΑΠΟ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ CHUCK NORIS? ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 26, 2012 #4027 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Μάρτιος 26, 2012 #4028 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 26, 2012 #4029 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Επίτηδες κλείνει τα φώτα γιατί το άλλο το γατί από πίσω πάει να κάνει ακατάλληλα πράματα. =p Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 26, 2012 #4030 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάρτιος 26, 2012 #4031 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Ψηφίζω την πρώτη παράγωγο f'(x), όμως το κακό είναι κάνοντας παιδιά η γυναίκα ολοκληρώνεται και γίνεται f(x)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 26, 2012 #4032 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάρτιος 26, 2012 #4033 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 26, 2012 #4034 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bwuxUNJMKCs&feature=colike]Kid sleeping while skiing - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 27, 2012 #4035 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 27, 2012 #4036 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Επεθανον...Ανιχνευτής ψεύδους | VideoMan Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 27, 2012 #4037 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Επεθανον...Ανιχνευτής ψεύδους | VideoMan Έχει μπει 2-3 φορές τις τελευταίες 5-10 μέρες. Δεν το είδες και έχασες την ευκαιρίαν να επέθενες νωρίτεραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 27, 2012 #4038 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 κάλλιο αργά παρά ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 27, 2012 #4039 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Φτου σου ρε γμτ... Αουτ η μπαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 27, 2012 #4040 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2012 Φτου σου ρε γμτ... Αουτ η μπαλα... Αράουτ Τι ορολογια και αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts