Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Έχετε παλιό επεξεργαστή; Δεν έχει updates στα Windows 11 για εσάς.

    Ο δικτυακός τόπος theverge.com είχε αναφέρει εχθές ότι η Microsoft δε θα κόψει τη πρόσβαση στα Windows 11 σε υπολογιστές με επεξεργαστές προηγούμενης τεχνολογίας (AMD Zen και κάτω και Intel Series 7 και κάτω), αρκεί η εγκατάσταση να γίνει χειροκίνητα, με τη χρήση αρχείου ISO (παλιά μου τέχνη κόσκινο). Το πρόβλημα είναι, ότι δυστυχώς αυτό είναι το τυράκι. Η φάκα είναι ότι αν έχετε Windows 11 εγκατεστημένα σε σύστημα με επεξεργαστή που δεν υποστηρίζεται από τη Microsoft, τότε δεν θα είναι δυνατή η χρήση των Windows Updates, ακόμα και για ενημερώσεις ασφαλείας. 

    Βέβαια, η ενημέρωση που είχε το theverge.com ήταν πολύ αόριστη με πολλά μπορεί και ίσως, αλλά αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς είναι ότι είτε το πρόβλημα για το οποίο αναφερόταν η Microsoft έχει να κάνει με το υποσύστημα των ενημερώσεων, ή απλά η εταιρία θέλει να μας "εκβιάσει" έτσι ώστε να προχωρήσουμε σε αναβάθμιση επεξεργαστή έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση όχι μόνο σε ενημερώσεις και drivers, αλλά ακόμα και σε feature updates που βγάζει η Microsoft μία φορά κάθε εξάμηνο. Το τι τελικά θα γίνει, θα δείξει ο χρόνος.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.