Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Άμεση απόκριση, 240 Hz και κύρτωση 800R για ανταγωνιστική υπεροχή: AGON PRO AG456UCZD

      Απελευθερώστε τη δύναμη του gaming με την επική OLED οθόνη 44,5″ της AOC

    AGON by AOC – μία από τις κορυφαίες μάρκες gaming οθονών και αξεσουάρ πληροφορικής παγκοσμίως – προσθέτει άλλο ένα μοντέλο OLED υψηλών προδιαγραφών στη δημοφιλή σειρά AGON PRO. Η οθόνη gaming 44.5 ιντσών (113 cm) AGON PRO AG456UCZD έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια καθηλωτική και αδιάλειπτη gaming εμπειρία. Αυτή η κυρτή οθόνη OLED διαθέτει καμπυλότητα 800R, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη οπτική εμπειρία που τοποθετεί τους παίκτες στο επίκεντρο των παιχνιδιών τους. Με υπερευρεία (21:9) WQHD ανάλυση, αυτή η οθόνη προσφέρει καθαρά, πανοραμικά γραφικά, υποστηριζόμενα από αξιοσημείωτο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και αστραπιαίο χρόνο απόκρισης έως 0,03 ms GtG, για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ανταγωνιστικού gaming.

     

    Απόλυτα καθαρή εικόνα με ανάλυση WQHD 21:9

    Η ultra-wide AGON PRO AG456UCZD είναι σχεδιασμένη για κυριαρχία στο gaming. Με σχεδιασμό χωρίς περιθώρια και στις 4-πλευρές της οθόνης, το μόνιτορ αυτό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την περιπέτεια σε όλο το εύρος. Η αναλογία διαστάσεων 21:9 και η ανάλυση 3440x1440 WQHD παρέχουν έναν τεράστιο, καθηλωτικό gaming καμβά, προσφέροντας ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην έξαψη της μάχης. Αυτή η διάταξη παρέχει στους παίκτες πανοραμική εικόνα, επιτρέποντάς τους να βλέπουν μεγαλύτερο τμήμα της δράσης στα παιχνίδια τους - και με την εκτεταμένη καμπυλότητα 800R, η οθόνη γεμίζει επίσης την περιφερειακή όραση των χρηστών.

     

    Χειροκροτήθηκε από επαγγελματίες sim-racers

    Τα καθαρά γραφικά είναι ιδανικά για έντονα gaming sessions, προσφέροντας στους χρήστες ανταγωνιστικό προβάδισμα, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσουν ποτέ καμία κρίσιμη λεπτομέρεια στο πεδίο της μάχης ή στην πίστα των αγώνων. Χάρη στον υψηλό συντελεστή εμβύθισης με τη βαθιά καμπυλότητα 800R και το μέγεθος των 44,5″, η οθόνη είναι ιδανική για προσομοιώσεις ή ράλι, ενώ με το εξαιρετικά ευέλικτο και γρήγορο OLED panel, είναι εξίσου ικανή για τίτλους FPS ή δράσης με γρήγορο ρυθμό.

    Μια από τις κορυφαίες ομάδες esports για αγώνες sim-racing, η G2 Esports, με χορηγό την AGON by AOC, έχει ήδη εντυπωσιαστεί με την οθόνη AG456UCZD. «To AGON PRO AG456UCZD είναι ένα τόσο καθηλωτικό μόνιτορ, που δεν μπορώ να σταματήσω το παιχνίδι.», αναφέρει ο επαγγελματίας sim-racer Isaac Price, της G2 Esports.

    Χάρη στον φωτισμό του OLED panel, που επιτυγχάνεται ανά pixel, η οθόνη εξασφαλίζει εκπληκτική απεικόνιση με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση. Η ευρεία γκάμα χρωμάτων που καλύπτει η οθόνη με 100% sRGB και 98,5% DCI-P3 (CIE 1976) δεν είναι ιδανική μόνο για παιχνίδια, αλλά και για τη δημιουργία περιεχομένου και τη συνεχή μετάδοση (streaming), όπου τα ακριβή, αληθινά χρώματα είναι απαραίτητα. Ο Jakub Brzezinski από την ομάδα sim-racing της G2 Esports, συμφωνεί: «Έκτος του ότι η AGON PRO AG456UCZD είναι εξαιρετικά ευρεία, παρέχει, επιπλέον, πολύ καθαρή οπτική εικόνα και εντυπωσιακά χρώματα. Τα ρεαλιστικά χρώματα είναι απαραίτητα για μια παρατεταμένη εμπειρία παιχνιδιού που δεν πρέπει να είναι δύσκολη για τα μάτια».
    Η μέγιστη φωτεινότητά της φτάνει τα 1000
    nits σε μικρές επιφάνειες, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκηνές. Η αντιανακλαστική επεξεργασία εξασφαλίζει ότι η οθόνη OLED θα αποδίδει εξαιρετικές εικόνες ακόμη και σε φωτεινά περιβάλλοντα και με άμεσο ηλιακό φως. Με 1,07 δισεκατομμύρια διαθέσιμα χρώματα και φυσικό βάθος χρώματος 10 bit, η AGON PRO AG456UCZD προσφέρει έντονα και ακριβή χρώματα που ζωντανεύουν το παιχνίδι. Πέρα από το gaming, αυτή η αξιοσημείωτη ultrawide ανάλυση εξυπηρετεί επίσης τους multitaskers, παρέχοντας άφθονο χώρο για να ανοίγουν ταυτόχρονα πολλά παράθυρα στις καθημερινές εργασίες και αφήνοντας άφθονο χώρο για τις μπάρες εργασιών των προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο ή μουσικής.

     

    Αστραπιαίος ρυθμός ανανέωσης 240 Hz και χρόνος απόκρισης GtG 0,03 ms

    Με εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και εκπληκτικά γρήγορο χρόνο απόκρισης 0,03 ms GtG, η AGON PRO AG456UCZD υπόσχεται μια κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού. «Ο ρυθμός ανανέωσης της AGON PRO AG456UCZD είναι απίστευτα γρήγορος, γεγονός που αλλάζει σημαντικά την εμπειρία του παιχνιδιού, όταν η καλύτερη απόδοση εξαρτάται από τα χιλιοστά του δευτερολέπτου», σχολιάζει o Nikodem Wisniewski, μέλος της G2.

    Κάθε καρέ αποδίδεται αδιάλειπτα, εξαλείφοντας το θόλωμα της κίνησης και ωφελώντας τους παίκτες στον ανταγωνισμό. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου διασφαλίζει στους χρήστες να είναι πάντα πρώτοι στο παιχνίδι, κάνοντας κάθε κίνηση να μετράει στα ανταγωνιστικά περιβάλλοντα gaming.
    Η οθόνη είναι συμβατή με το
    NVIDIA G-SYNC και υποστηρίζει το Adaptive-Sync για μια tear-free εμπειρία παιχνιδιο, εξασφαλίζοντας ομαλότερο παιχνίδι. Η ενσωμάτωση του AOC G-Menu και χαρακτηριστικά, όπως το Flicker-Free και το Low Blue Mode, ολοκληρώνουν την εμπειρία του χρήστη. Επιπλέον, οι ενσωματωμένες λειτουργίες OLED Care επιτρέπουν στους χρήστες να διατηρούν το πάνελ σε άριστη κατάσταση.

     

    Συνδεσιμότητα για ευελιξία

    Η AGON PRO AG456UCZD ξεπερνά τις δυνάμεις της στο gaming, προσφέροντας ασύγκριτη ευελιξία για πληθώρα καθημερινών εφαρμογών. Ενισχύοντας μια ισχυρή σουίτα συνδεσιμότητας που περιλαμβάνει δύο DisplayPort 1.4, έναν διανομέα USB 3.2 4 θυρών, μια θύρα USB-C με 90W Power Delivery και έναν διακόπτη KVM για απρόσκοπτο έλεγχο πολλαπλών συσκευών, αυτή η οθόνη δίνει στους χρήστες την ελευθερία να συνδέονται εύκολα με μια ποικιλία συσκευών. Αυτό την καθιστά την απόλυτη επιλογή όχι μόνο για ενθουσιώδεις παίκτες, αλλά και για όσους αναζητούν μια οθόνη που να μεταβαίνει ομαλά μεταξύ της εργασίας, πολυμέσων και της δημιουργίας περιεχομένου. Αυτές οι υποδοχές επιτρέπουν την άμεση εναλλαγή μεταξύ gaming κονσολών, υπολογιστών και άλλων συσκευών, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν το πλήρες δυναμικό της εγκατάστασής τους.

     

    Εικόνα1.jpg
    Η αγωνιστική ομάδα
    G2 Esports αγωνίζεται χρησιμοποιώντας την AGON PRO AG456UCZD

     

    Ο Nathan Tague, επικεφαλής του τμήματος Sim-racing της G2, συνοψίζει τις εμπειρίες του με την AG456UCZD: «Ως οδηγοί Sim-racing, κυνηγάμε πάντα το τελευταίο χιλιοστό του δευτερολέπτου στο κυνήγι της τελειότητας. Η χρήση μιας οθόνης που μπορεί να αντέξει την πίεση ενός γύρου πρόκρισης με μία προσπάθεια, ή και να διατηρήσει τα μάτια σας ξεκούραστα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα αντοχής 24 ωρών, είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε ομάδα που θέλει να προκριθεί και να κερδίσει. Για εμάς, αυτή η οθόνη είναι η νέα AGON PRO. Πραγματικά επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε και ανεβάζει τον πήχη για το τι αναμένεται από μια ultrawide οθόνη. Δεν υπάρχει καθυστέρηση χάρη στον απίστευτα γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, δεν παρατηρούνται ξεθωριασμένα χρώματα κατά την κίνηση και το σταμάτημα χάρη στο εξαιρετικό πάνελ OLED. Και τα φίλτρα μπλε φωτός προστατεύουν τα μάτια σας ακόμη και στις πιο μακροχρόνιες αγωνιστικές περιόδους. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν τεχνολογίας που πρέπει να έχει στο οπλοστάσιό του κάθε παίκτης αγώνων προσομοίωσης (sim racer) που στοχεύει σοβαρά στην απόκτηση κάθε δυνατού πλεονεκτήματος. Δεν νομίζω ότι εγώ ή η ομάδα θα μπορούσαμε ποτέ να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο τώρα που είδαμε τι είναι πραγματικά δυνατό με την AG456UCZD

     

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Η AGON PRO AG456UCZD πρόκειται να επαναπροσδιορίσει την OLED εμπειρία gaming, με τις εντυπωσιακές προδιαγραφές της. Έρχεται με 3ετή εγγύηση, που καλύπτει το burn-in της OLED και θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Μαρτίου 2024, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 1.299,00 €.

    O Nathan Tague, επικεφαλής του Sim-racing της G2 Esports, συνοψίζει την εμπειρία του με την AGON PRO AG456UCZD: https://www.youtube.com/watch?v=U3kkTmObB90


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.