Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Επανάσταση στο compact computing: γνωρίστε τα ισχυρά mini PC της MSI

      Η σειρά mini υπολογιστών ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μεγάλου εύρους μικρομεσαίων επιχειρήσεων

    Η MSI, παγκόσμιος ηγέτης σε προϊόντα τεχνολογίας υψηλών επιδόσεων και καινοτομίας, ανακοίνωσε πρόσφατα τη νέα σειρά mini PC, με πρωταγωνιστές τα Cubi 5, Cubi N, PRO DP10 και PRO DP21. Η σειρά mini υπολογιστών ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ιδιωτικών γραφείων, εστιατορίων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ιατρικών κέντρων, εργαστηρίων και πολλών ακόμη επιχειρήσεων. Έχουν σχεδιαστεί με έμφαση στην παραγωγικότητα και διαθέτουν συμπαγές περίβλημα, ισχυρές επιλογές επεξεργαστή, αποκλειστικό λογισμικό και θύρα Thunderbolt 4. Έτσι, οι σειρές Cubi και PRO DP έχουν θέσει νέα πρότυπα στο compact computing.

     

    Απελευθερώνοντας δύναμη σε ένα συμπαγές πακέτο: Cubi 5 & Cubi N

    Η σειρά Cubi προσφέρει ικανοποιητική ισχύ σε μικρό σασί, μόλις 0,66 λίτρων, φέρνοντας υψηλές απόδοσης στα χέρια σας. Μπορεί να εξοπλιστεί με τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel® Corei7 ενώ η απόδοσή του μπορεί να συναγωνιστεί σταθερούς υπολογιστές πλήρους μεγέθους. Το Cubi 5 διαθέτει ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό: μια εκτεταμένη γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας. Παρά το μίνι μέγεθός του, προσφέρει μια εντυπωσιακή επιλογή θυρών, όπως Thunderbolt 4, USB-C, HDMI™ και DisplayPort. Επιπλέον, οι διπλές θύρες Ethernet μπορούν να βελτιώσουν την ασφάλεια του δικτύου διατηρώντας τις συνδέσεις intranet χωριστές και αποτρέποντας τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Είναι επίσης ένα αξιόπιστο μέτρο ασφαλείας σε περίπτωση που η μια θύρα αποτύχει καθώς η άλλη θα ενεργοποιηθεί αμέσως.

    Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά επαγγελματικά desktop, η σειρά Cubi προσφέρει εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής και επεκτασιμότητας. Ο σχεδιασμός του υποστηρίζει εύκολες αναβαθμίσεις και συντήρηση, επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέτουν περισσότερη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, από M.2 SSD έως Storage Drives 2,5 ιντσών. Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι η σειρά Cubi παραμένει scalable στις εξελισσόμενες ανάγκες των χρηστών.

     

    Ένα εκπληκτικά ισχυρό και μικρό mini PC: PRO DP10

    Το PRO DP10 παρέχει απεριόριστες δυνατότητες ενώ έχει όγκο μικρότερο από 1,1 λίτρα. Tο περίβλημα μπορεί να φαίνεται συνηθισμένο, αλλά στην πραγματικότητα περιέχει προηγμένη τεχνολογία. Με τη συμπαγή σχεδίασή του, τις δυνατές επιλογές επεξεργαστών, το αποκλειστικό λογισμικό MSI Cloud Center και τις δυνατότητες Thunderbolt 4, το PRO DP10 προορίζεται να μεγιστοποιήσει την απόδοση και την παραγωγικότητα σας. Το PRO DP10 διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θυρών I/O, συμπεριλαμβανομένων των DisplayPort, HDMI™, D-Sub (VGA) και Thunderbolt 4. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και τέσσερις οθόνες ταυτόχρονα, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα προβολής πολλαπλών προγραμμάτων με μεγάλη λεπτομέρεια.

     

    Ισχυρό θεμέλιο για επιχειρήσεις με φινετσάτο design: PRO DP21

    Το PRO DP21 διαθέτει ευέλικτη σχεδίαση προσαρμοσμένη στις επιχειρηματικές απαιτήσεις, διατηρώντας παράλληλα ένα συμπαγές μέγεθος μόνο 2,3 λίτρων σε Small Form Factor. Μπορεί να χωρέσει απρόσκοπτα σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας. Είναι σχεδιασμένο για σύγχρονες επιχειρηματικές απαιτήσεις με το αποκλειστικό λογισμικό MSI Center και όλες τις απαραίτητες θύρες I/O, προσφέροντας βελτιωμένη απόδοση και παραγωγικότητα. Η σειρά PRO DP21 είναι ένα πολύτιμο εργαλείο και μπορεί να συνδεθεί εύκολα με συσκευές POS, barcode scanners και εκτυπωτές αποδείξεων. Με τη θύρα COM και τις οκτώ θύρες USB, μπορεί εύκολα να συνδεθεί με άλλες μονάδες, όπως operator/HMI, motor controllers ή vision systems σε ένα εργοστάσιο.

     

    Οικοσύστημα με βελτιωμένη σχεδίαση ασφάλειας

    Η σειρά Mini PC της MSI διαθέτει κορυφαία ασφάλεια που διαθέτει χαρακτηριστικά όπως TPM 2.0, Kensington Lock, VESA mountable design και MSI Cloud Center. Το TPM 2.0 της σειράς προϊόντων Cubi και PRO DP διασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον για επιχειρηματικές πληροφορίες. Η χρήση «κλειδαριών» Kensington είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποτρέψετε την κλοπή εξοπλισμού σε δημόσιους χώρους, όπως καφετέριες ή βιβλιοθήκες, που είναι ιδανικές τοποθεσίες για τα desktop της σειράς Cubi και PRO DP. Αυτές οι κλειδαριές μπορούν να αποτρέψουν κλοπές, διατηρώντας τον εξοπλισμό ασφαλή, προσφέροντας ηρεμία στους χρήστες.

     

    Οι σειρές Cubi και PRO DP διαθέτουν σχεδιασμό με δυνατότητα τοποθέτησης VESA, επιτρέποντάς τους να συνδέονται εύκολα σε οποιαδήποτε θέση. Μπορούν ακόμη και να τοποθετηθούν και στο πίσω μέρος μιας οθόνης της σειράς MSI PRO, η οποία ενισχύει την ευελιξία και παρέχει αποτελεσματική διαχείριση χώρου τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο. Επιπλέον, ο εξωτερικός διακόπτης On/Off κάνει την ενεργοποίηση της συσκευής απίστευτα βολική.

     

    Παράλληλα με τη χρήση τους ως desktop, οι σειρές Cubi και PRO DP μπορούν να συνδεθούν και με φορητές συσκευές που είναι απαραίτητες στη καθημερινότητα. Το MSI Cloud Center είναι μια αποκλειστική λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ του smartphone σας και των MSI Mini PC όταν είναι συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο, γεγονός που διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά φωτογραφιών και δεδομένων. Με ένα μόνο κλικ, το MSI Cloud Center δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας όλων των φωτογραφιών και των βίντεο σε μια τοποθεσία αποθήκευσης της επιλογής σας. Όσοι ανησυχούν για την πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα, από μη εξουσιοδοτημένα άτομα, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς γνωρίζοντας ότι το MSI Cloud Center δεν αποθηκεύει κοινόχρηστα αρχεία. Αντίθετα, τα αρχεία αποθηκεύονται αποκλειστικά σε desktop της σειράς Cubi ή PRO DP.

     

    Με το TPM 2.0, το Kensington Lock, τη σχεδίαση με δυνατότητα τοποθέτησης VESA και το MSI Cloud Center, οι σειρές Cubi και PRO DP παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση σε ένα εύκολο οικοσύστημα για τους χρήστες. Τώρα, μπορείτε να είστε παραγωγικοί και οργανωμένοι με τα desktop της σειράς MSI Cubi και PRO DP.

     

    Για επιχειρήσεις ή οικιακούς χρήστες που επιδιώκουν να αξιοποιήσουν καλύτερα το χώρο τους, μπορείτε επίσης να δείτε τις λύσεις All-in-One που προσφέρει η MSI.

     

    Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

    Cubi 5 12M:

    https://www.msi.com/Business-Productivity-PC/Cubi-5-12M

    Cubi N ADL:

    https://www.msi.com/Business-Productivity-PC/Cubi-N-ADL

    PRO DP10 13M:

    https://www.msi.com/Business-Productivity-PC/PRO-DP10-13M

    PRO DP21 13M:

    https://www.msi.com/Business-Productivity-PC/PRO-DP21-13M

    Modern Series All-in-One PCs:

    https://www.msi.com/All-in-One-PCs/Products#?tag=PRO-Series

    PRO Series All-in-One PCs:

    https://www.msi.com/All-in-One-PCs/Products#?tag=Modern-Series


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.