Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Sonos γίνεται ο πρώτος συνεργάτης του Apple Music που προσφέρει Spatial Audio (χωρικό ήχο) στο σπίτι

      Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο Spatial Audio στο Apple Music από τις 28 Μαρτίου 2023

    Η Sonos σήμερα ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίζει Spatial Audio (χωρικό ήχο) στο Apple Music, κάτι που είναι μια σημαντική επέκταση στην  εμπειρία ήχου επόμενης γενιάς. Οι χρήστες Sonos θα έχουν πρόσβαση στο Spatial Audio στο Apple Music από τις 28 Μαρτίου 2023.
    To Spatial Audio προσφέρει μια πολυδιάστατη, καθηλωτική εμπειρία ήχου που γίνεται γρήγορα πρωταρχική μορφή ηχογράφησης μεταξύ κορυφαίων καλλιτεχνών, παραγωγών και μηχανικών ήχου. Διαθέσιμο στα Sonos Era 300, Arc και Beam (Gen 2), το Apple Music με Spatial Audio θα τοποθετήσει τους ακροατές στο επίκεντρο της μουσικής τους με ένα συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο κομματιών και άρτια επιμελημένα playlists με διάσημους καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής.
    «Είναι μια συναρπαστική περίοδος στη μουσική καθώς το Spatial Audio - και η δημιουργικότητα του καλλιτέχνη που συνοδεύεται από αυτό - συνεχίζει να αυξάνεται», είπε ο Giles Martin, βραβευμένος με Grammy παραγωγός, τραγουδοποιός, συνθέτης και αντιπρόεδρος του Sonos Sound Experience. «Η Sonos συνεχίζει να βάζει τους ακροατές της στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας του ήχου, διασφαλίζοντας ότι έχουν πρόσβαση μέσω του Apple Music σε μεταμορφωτικές εμπειρίες όπως το Spatial Audio με Dolby Atmos, ώστε να μπορούν να νιώθουν το αγαπημένο τους ηχητικό περιεχόμενο περισσότερο».
     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.