Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    H Philips monitors απογειώνει το gaming με την Philips Evnia 32M2C5500W

      Η Philips Evnia 32M2C5500W εξασφαλίζει ατελείωτη απόλαυση και εξαιρετικά υψηλή αξία, όλα μαζί σε μια κομψή υλοποίηση.

    Με την περίοδο των εορτών να πλησιάζει, η Philips Monitors ανακοινώνει την πιο πρόσφατη προσθήκη στην γκάμα οθονών gaming, Evnia, την Philips Evnia 32M2C5500W, που πρόκειται να ενθουσιάσει τους gamers. Σχεδιασμένη και εξοπλισμένη για να προσφέρει ταχύτητα, άνεση και εμβύθιση στο παιχνίδι στους λάτρεις του gaming όλων των προφίλ, αυτή η οθόνη εξασφαλίζει ατελείωτη απόλαυση και εξαιρετικά υψηλή αξία, όλα μαζί σε μια κομψή υλοποίηση.
    Βασικά χαρακτηριστικά
     

    ●    Σχεδίαση με κυρτή οθόνη 1000R για καθηλωτικό gaming
    ●    Fast VA panel με ανάλυση Quad HD για ευκρινείς εικόνες και ευρείες γωνίες θέασης
    ●    Ρυθμός ανανέωσης 240Hz για εξαιρετική απόδοση σε υψηλές ταχύτητες
    ●    Ρυθμιζόμενη σε ύψος, περιστρεφόμενη βάση στήριξης για μεγαλύτερη άνεση
    ●    Συνδεσιμότητα USB-hub για μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία

    "Η Philips Evnia 32M2C5500W συνδυάζει την ταχύτητα, τις επιδόσεις γραφικών και τη φυσική άνεση που αναζητούν οι gamers του σήμερα, όλα σε ένα ενιαίο, όμορφα σχεδιασμένο πακέτο που είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει ώρες απόλαυσης στους χρήστες της. Αυτή η οθόνη θα αποτελέσει ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο σας gamer"

    αναφέρει η Ξένη Μπαϊρακτάρη, Head of Global Marketing and Deputy Director Marketing EU Philips / AOC Monitors & IT Accessories

    Εγγυημένο το γρήγορο, με πλούσια χρώματα και γεμάτο δράση παιχνίδι

     

    Η Philips Evnia 32M2C5500W προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι σημερινοί gamers για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις συνεδρίες τους, απολαμβάνοντας τις περιπέτειές τους στην οθόνη στο υψηλότερο επίπεδο. Η κυρτή οθόνη VA 1000R παρέχει όμορφες εικόνες σε συνδυασμό με την άνεση των μεγάλων γωνιών θέασης και μια ευχάριστη αίσθηση εμβύθισης που βοηθά τους παίκτες να εισέλθουν σε μια πιο ρέουσα, πιο απολαυστική εμπειρία. Οι κρυστάλλινες εικόνες με ανάλυση Quad HD 2560 x 1440 εξασφαλίζουν ότι κάθε εικόνα είναι καθαρή και πλούσια σε χρώματα (κάλυψη 92% DCI-P3), ενώ η Πιστοποίηση DisplayHDR 400 ανυψώνει την οπτική απόδοση της οθόνης σε άλλο επίπεδο με πιο βαθιές, πιο ρεαλιστικές λεπτομέρειες.


    Επιπρόσθετα των αξιόλογων γραφικών, η Philips Evnia 32M2C5500W παρέχει την ταχύτητα και την ακρίβεια που απαιτούν τα παιχνίδια τελευταίας γενιάς, χωρίς ποτέ να χάνει ούτε ένα καρέ. Ένας εξαιρετικά ταχύς ρυθμός ανανέωσης 240 Hz, συνδυασμένος με χαμηλή υστέρηση εισόδου, FreeSync Premium Pro και γρήγορη απόκριση MPRT 0,5 ms, σημαίνει ότι ακόμη και η πιο συγκλονιστική δράση και οι περιπέτειες θα είναι πάντα ομαλές, γρήγορες και δε θα διακόπτονται από τυχόν καθυστέρηση, είδωλα ghosting ή τρέμουλο. Οι χρήστες θα νιώθουν να παρασύρονται μέσα στην οθόνη για μαγικές εμπειρίες.

     

    Και επειδή κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι μία απόλαυση τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα, η Philips Evnia 32M2C5500W είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την άνεση, την ευκολία και την ευεξία των παικτών. Είτε χρησιμοποιούν το EasySelect για να μετακινούνται εύκολα στα μενού της οθόνης, είτε μειώνουν την καταπόνηση των ματιών χάρη στη λειτουργία LowBlue και την τεχνολογία Flicker-Free, είτε εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες κλίσης, περιστροφής και ρύθμισης ύψους της Βάσης Compact Ergo της οθόνης για να εξασφαλίσουν ώρες άνετης θέασης, οι παίκτες θα συμφωνήσουν ότι αυτή η οθόνη είναι πάντα απολαυστική στη χρήση.

     

    Τιμή και διαθεσιμότητα
    Η Philips Evnia 32M2C5500W θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τα μέσα Νοέμβρη στην τιμή των 499,00€. 
     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.