Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon θα παρατείνει τη Black Friday και τη Cyber Monday σε ένα εκπτωτικό 11ήμερο που θα ξεκινήσει στα μέσα Νοεμβρίου

      Αν χάσατε την Prime Day του Οκτωβρίου, έρχεται άλλη μια εκπτωτική εκστρατεία της Amazon εν όψη Χριστουγέννων

    Ύστερα από την συνταγή των 48ωρών εκπτώσεων της "Μαύρης Παρασκευής" τα τελευταία δύο χρόνια, η Amazon επιστρέφει στις παλιές δοκιμασμένες πρακτικές της. Ο γίγαντας του λιανεμπορίου ανακοίνωσε τα σχέδιά του να προσφέρει εκτεταμένες προσφορές Black Friday και Cyber Monday από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου. Πρόκειται για 11 ημέρες εκπτώσεων, όπου μπορούμε να περιμένουμε να δούμε νέες τιμές ρεκόρ και περιορισμένου χρόνου επαναφορές δημοφιλών δώρων.

     

    Πρόκειται για ένα είδος επιστροφής στη φόρμα για την Amazon, η οποία πραγματοποίησε εβδομαδιαίες εκπτώσεις τύπου Black Friday το 2018, το 2019 και το 2020. Η επίσημη ανάμειξη των εκπτώσεων της Black Friday και της Cyber Monday είναι νέα, ωστόσο ιστορικά, ήταν πάντα ξεχωριστές εκδηλώσεις που συνδυαζόντουσαν μαζί στο πνεύμα του Σαββατοκύριακου των Ευχαριστιών.

     

    Αυτό θα πρέπει να είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τους αγοραστές. Το παλιό concept καθιστούσε δύσκολο τον προσδιορισμό της καλύτερης στιγμής για μια καλή προσφορά, καθώς τα αντικείμενα που ήταν σε προσφορά κατά τη διάρκεια των προηγούμενων πωλήσεων της Black Friday της Amazon μερικές φορές γίνονταν φθηνότερα μόλις μεταπηδούσε στη λειτουργία της Cyber Monday - αν έμεναν καν σε απόθεμα για τόσο πολύ. Η συγχώνευση των δύο πωλήσεων θα εξαλείψει (υποθετικά, αλλά ελπίζουμε) τον κίνδυνο της μεταγενέστερης πτώσης των τιμών, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να κάνουν τις αγορές τους νωρίς και με μεγαλύτερη ηρεμία.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Amazon
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.