Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon κλείνει την υπηρεσία αποθήκευσης cloud Amazon Drive

    Η Amazon έστειλε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Παρασκευή το πρωί στους χρήστες του Amazon Drive για να τους ειδοποιήσει ότι η εταιρεία τερματίζει την υπηρεσία αποθήκευσης cloud στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

    «Δράττουμε την ευκαιρία να επικεντρώσουμε πληρέστερα τις προσπάθειές μας στο Amazon Photos για να παρέχουμε στους πελάτες μια αποκλειστική λύση για αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο», αναφέρει η Amazon σε ένα FAQ.

    Η Amazon λέει ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που βρίσκονται στους λογαριασμούς Amazon Drive, έχουν αποθηκευτεί αυτόματα στο Amazon Photos.

    "Εάν βασίζεστε στο Amazon Drive για την αποθήκευση των αρχείων σας, θα πρέπει να μεταβείτε στον ιστότοπο του Amazon Drive και να κατεβάσετε τα αρχεία σας έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023", σημείωσε η Amazon.

    Το Amazon Drive κυκλοφόρησε πριν από 11 χρόνια. Ανταγωνιζόταν με παρόμοιες προσφορές από Dropbox, Microsoft, Box και άλλους γίγαντες λογισμικού. Η Amazon θα συνεχίσει να λειτουργεί το Amazon Photos, το οποίο παρέχει στα μέλη Prime δωρεάν αποθήκευση φωτογραφιών και έως και 5 GB αποθηκευτικού χώρου για μη μέλη.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.