Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Κατεβάζει ρολά το YouTube Vanced

    Αν δεν σας άρεσε πολύ η επίσημη εφαρμογή YouTube, υπήρχαν πολλές εναλλακτικές στη διάθεσή σας. Ένα από αυτά ήταν το YouTube Vanced — μια τροποποιημένη έκδοση της αρχικής εφαρμογής που πρόσθεσε λειτουργίες όπως αποκλεισμό διαφημίσεων, αναπαραγωγή στο παρασκήνιο και πολλά άλλα χωρίς να χρεώνει τους χρήστες, όπως η Premium έκδοση του YouTube. Το πρόγραμμα μπαίνει εύκολα στη λίστα με τις καλύτερες indie εφαρμογές που μπορεί κάποιος να έχει. Κέρδισε περαιτέρω δημοτικότητα με την επαναφορά του αριθμού των dislikes στα βίντεο, καθώς η Google τα αφαίρεσε από την υπηρεσία της...

    Οι άνθρωποι πίσω από το έργο ανακοίνωσαν την Κυριακή στο επίσημο κανάλι Telegram της εφαρμογής και στον λογαριασμό Vanced στο Twitter, ότι θα διακοπεί. Δεν δόθηκε σαφής λόγος για τον οποίο τερματίζεται η λειτουργία του, αλλά πιθανότατα οφείλεται στο ότι το νομικό τμήμα της Google έλαβε γνώση του Vanced.

    Το Vanced δεν ήταν ποτέ η μόνη εναλλακτική εφαρμογή YouTube. Άλλα περιλαμβάνουν το NewPipe, πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα, το οποίο είναι πιο ελαφρύ από την επίσημη εφαρμογή. Αλλά το YouTube Vanced είχε μια τεράστια βάση χρηστών και θα μας λείψει. Δεν θα ενημερωθεί πλέον, αλλά μπορείτε ακόμα να λάβετε την τελευταία έκδοση. Ωστόσο, κάντε το γρήγορα — οι σύνδεσμοι λήψης σύντομα θα εξαφανιστούν.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.