Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Παγκόσμια διακοπή λειτουργίας χτυπά τις πλατφόρμες Facebook, Instagram και WhatsApp

    Σήμερα το απόγευμα, είναι σε εξέλιξη μια εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας, καθώς οι υπηρεσίες που ανήκουν στην Meta Platforms, συμπεριλαμβανομένων του Facebook και του Instagram, έπεσαν. Σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης διακοπών Downdetector.com, οι διακοπές ξεκίνησαν γύρω στις 17:00 ώρα Ελλάδας, με πάνω από 300.000 αναφορές διακοπών για το Facebook και περίπου 40.000 για το Instagram.

     

    Ο εκπρόσωπος της Meta, Άντι Στόουν, αναγνώρισε τα προβλήματα, δηλώνοντας: "Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει προβλήματα πρόσβασης στις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό τώρα", μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο αντίκτυπος επεκτάθηκε και στο WhatsApp Business, καθώς το ταμπλό κατάστασης της Meta αποκάλυψε προβλήματα με τη διεπαφή προγραμματισμού της εφαρμογής.

     

    Το Downdetector ανέφερε περίπου 200 διακοπές λειτουργίας για το WhatsApp, με τους χρήστες στο X (πρώην Twitter) να κάνουν τη διακοπή λειτουργίας κορυφαίο trending topic και να μοιράζονται εμπειρίες ξαφνικών αποσυνδέσεων από πλατφόρμες που ανήκουν στη Meta.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.