Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το TweetDeck ονομάζεται τώρα 'XPro'

    Με την ολοκλήρωση της μετονομασίας και του rebrand στο διαδίκτυο, το Android και το iOS, η X στρέφει τώρα την προσοχή της στο TweetDeck, το οποίο ονομάζεται πλέον, "XPro". Αυτή η κίνηση έρχεται αφού το "tweet" μετονομάστηκε πλέον σε "post" την περασμένη εβδομάδα, με το εξίσου εμβληματικό "RT" (retweet) να γίνεται "repost" στην πορεία. Το "TweetDeck" δεν έχει πλέον νόημα σε αυτό το πλαίσιο και από σήμερα η υπηρεσία ονομάζεται πλέον "XPro".

     

    image.png

     

    Η νέα επωνυμία εμφανίζεται στη σελίδα προορισμού (κατά την αποσύνδεση) και ως όνομα του ιστότοπου, αλλά η διεύθυνση URL παραμένει tweetdeck.twitter.com, κάτι που ισχύει και για το twitter.com.

     

    Η X δεν έχει ακόμη επικαιροποιήσει όλο το κείμενο, με το σλόγκαν να αναφέρει το παλιό όνομα: "Ένα ισχυρό εργαλείο πραγματικού χρόνου για ανθρώπους που ζουν στο Twitter". Υπάρχει ένας σύνδεσμος προς το "legacy XPro" στο κάτω μέρος, το οποίο εξακολουθεί να λειτουργεί (όπως το Twitter για Mac) και φορτώνει την παλιά έκδοση του TweetDeck. Το νέο XPro πρέπει ακόμα να προσθέσει υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, κάτι που είναι σημαντικό για μεγάλους λογαριασμούς και εμπορικά σήματα.

     

    image.png

     

    Το XPro εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς συνδρομή Blue από σήμερα, αλλά η εταιρεία ανακοίνωσε προηγουμένως ότι αυτό θα αλλάξει τις επόμενες ημέρες.


    Πηγή
    Φωτογραφία: x.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.