Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το X προσφέρει τώρα κλήσεις ήχου και βίντεο, αλλά είναι εύκολο να τις απενεργοποιήσετε· δείτε πως

    Λίγους μήνες αφότου ανέλαβε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στο X (πρώην Twitter) τον Μάιο, η Linda Yaccarino δήλωσε: "Το X θα είναι η πλατφόρμα που θα μπορεί να προσφέρει, λοιπόν... τα πάντα". Μέρος αυτού περιλαμβάνει τις κλήσεις ήχου και βίντεο, τις οποίες η εταιρεία μόλις άρχισε να αναπτύσσει για τους χρήστες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νέα λειτουργία έρχεται με τη τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής, η οποία έγινε ευρέως διαθέσιμη εχθές.

    Αν δεν σας αρέσει η ιδέα μιας ακόμη εφαρμογής με κλήσεις ήχου και βίντεο, τότε μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή με τον συνηθισμένο τρόπο. Για να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις ήχου και βίντεο στο X, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

    Επιλέξτε την εικόνα προφίλ -> Ρυθμίσεις και υποστήριξη -> Ρυθμίσεις και απόρρητο -> Απόρρητο και ασφάλεια -> Άμεσα μηνύματα -> Απενεργοποιήστε τη ρύθμιση "Ενεργοποίηση κλήσεων ήχου και βίντεο".

    Από την άλλη πλευρά, αν δεν έχετε πρόβλημα με τη νέα λειτουργία, αφήστε απλώς τη ρύθμιση στη θέση "ενεργοποιημένο" και επιλέξτε από ποιούς θέλετε να δέχεστε κλήσεις. Οι επιλογές είναι τα άτομα στο βιβλίο διευθύνσεών σας, τα άτομα που ακολουθείτε και οι επαληθευμένοι χρήστες. Μπορείτε να τσεκάρετε οποιονδήποτε αριθμό από αυτές τις τρεις επιλογές.

     

    Ο Elon Musk, ο οποίος εξαγόρασε το Twitter πριν από ένα χρόνο έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δημοσίευσε ένα μήνυμα στην πλατφόρμα την Τετάρτη περιγράφοντας τη νέα λειτουργία ως "πρώιμη έκδοση", υποδηλώνοντας ότι ενδέχεται να υπάρξουν σύντομα ορισμένες αλλαγές. Ο Μασκ έχει δηλώσει πολλές φορές πώς θέλει να μετατρέψει την πλατφόρμα σε μια λεγόμενη "σούπερ-εφαρμογή" που θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, παρόμοια με τη δημοφιλή πλατφόρμα WeChat της Κίνας. Οι πρόσθετες υπηρεσίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν πράγματα όπως τραπεζικές συναλλαγές, πληρωμές, παράδοση γευμάτων, ridesharing, αγορές κ.ο.κ.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.