Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το YouTube καταργεί το κανάλι του Pornhub λόγω "πολλαπλών παραβιάσεων"

    Το YouTube αφαίρεσε το επίσημο κανάλι του PornHub λόγω «πολλαπλών παραβιάσεων» των οδηγιών της κοινότητάς του, ανέφερε το Variety. Το κανάλι του Pornhub στο YouTube δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 2014 και είχε 900.000 συνδρομητές, αλλά δεν εμφανίζεται πλέον στην αναζήτηση YouTube και η διεύθυνση URL του δείχνει τώρα σφάλμα 404.

    Το YouTube είπε ότι το Pornhub παραβίασε την πολιτική του κατά της σύνδεσης σε ιστότοπους που φιλοξενούν περιεχόμενο που δεν επιτρέπεται στο YouTube. "Μετά από έλεγχο, τερματίσαμε το κανάλι Pornhub Official μετά από πολλαπλές παραβιάσεις των οδηγιών της κοινότητάς μας", είπε ένας εκπρόσωπος. "Εφαρμόζουμε τις πολιτικές μας εξίσου για όλους και τα κανάλια που παραβιάζουν επανειλημμένα ή είναι αφιερωμένα σε περιεχόμενο παραβίασης τερματίζονται."

    Ο γονική εταιρία του Pornhub, MindGeek, διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του YouTube ότι συνδέεται με πορνογραφικούς ιστότοπους. "Το Pornhub διατηρεί τα απολύτως καλύτερα μέτρα εμπιστοσύνης και ασφάλειας στο διαδίκτυο και φροντίζει ιδιαίτερα να διασφαλίσει ότι δεν παραβιάζει καμία από τις Οδηγίες κοινότητας του YouTube", δήλωσε ένας εκπρόσωπος σε δήλωση. «Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο το πιο πρόσφατο παράδειγμα διακρίσεων εις βάρος όσων εργάζονται στον κλάδο των ενηλίκων».


    Πηγή
    Φωτογραφία: Ethan Miller via Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.