Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Ετοιμάζεται νέο surface smartphone από τη Microsoft;

    Η Microsoft φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό πως εργάζεται πάνω σε ένα smartphone που θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα νέας γενιάς και ονομάζεται Surface Phone. Με την πρόσφατη είδηση για την έξοδο από την επιχείρηση smartphone, υπάρχει μικρή ελπίδα βέβαια για να το δούμε στα ράφια, αλλά θα μπορούσε να υπάρχει κάτι.

     

    Σύμφωνα με τον Evan Blass (@evleaks), η Microsoft θα μπορούσε να κυκλοφορήσει ένα νέο ακουστικό που θα τροφοδοτείται με Windows 10 και ένα επεξεργαστή Intel, κλάσης laptop. Το tweet λέει ότι αυτό είναι "Πολύ περισσότερο από απλά μια ιδέα. Μείνετε συντονισμένοι," .

     

     

    Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Microsoft με αυτό το smartphone θα είναι λογικά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ειδικά αν αυτό όντως θα έχει "ένα επεξεργαστή Intel, κλάσης laptop", αλλά θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε, αν το τηλέφωνο είναι πραγματικά σε εξέλιξη ή αν έχει έρθει όντως σε πέρας η σχέση της microsoft με τα κινητά τηλέφωνα.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.