Jump to content



  • yanni
    yanni

    Εύκαμπτο smartphone και tablet που διπλώνει αποκάλυψε η Lenovo

    Οι κατασκευαστές δουλεύουν πάνω στην ιδέα των εύκαμπτων συσκευών εδώ και καιρό. Αν και η πρόοδος στον τομέα των εύκαμπτων οθονών τα τελευταία χρόνια,  λύνει ένα από τα βασικά προβλήματα, μια εύκαμπτη οθόνη πάνω σε ένα άκαμπτο σασί, δεν προσφέρει προφανώς κάτι το ουσιαστικό.

     

    Η Lenovo παρουσίασε στο Tech World που διοργάνωσε στις 9 Ιουνίου στο Σαν Φρανσίσκο, ένα πρωτότυπο σχέδιο ενός smartphone, το οποίο μπορεί να καμφθεί έτσι ώστε, για παράδειγμα, να φορεθεί στον καρπό σαν βραχιόλι. Επίσης έδειξε το πρωτότυπο ενός tablet το οποίο μπορεί να διπλώσει και να κρατηθεί με το ένα χέρι όπως ένα smartphone.

     

     

     

    Οι συσκευές που είχε ως μέρος της παρουσίασής της η Lenovo, φαίνονταν να δουλεύουν, αν και δεν είναι γνωστό αν ήταν πλήρως λειτουργικές ή αν απλά δούλευαν μόνο οι οθόνες τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν μιλάμε για προϊόντα τα οποία είναι έτοιμα για παραγωγή, όπως διευκρίνισε η Lenovo, οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε πριν τα δούμε στα ράφια των καταστημάτων, εκτός και αν κάποια άλλη εταιρία κινηθεί πιο γρήγορα στην αγορά. 

     

    Lenovo bendable phone.jpg

     

    Lenovo bendable phone 2.jpg

     

    575d8bff50df4-Lenovobendablephonetablet.jpg

     

    Πηγή: Lenovo showcases bendable smartphone and tablet at Tech World 2016


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.