Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η Apple στέλνει προσκλήσεις για την παρουσίαση του iPhone 6S, στις 9 Σεπτεμβρίου

    Ανοίξτε τετράδια και κρατήστε σημειώσεις! Είναι πια επίσημο γεγονός!

     

    Η Apple ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο iPhone στις 9 Σεπτεμβρίου.
    Έχουν ήδη σταλεί προσκλήσεις στα ΜΜΕ με το χιουμοριστικό τίτλο, "Hey, Siri, give us a hint." (για όσους χάρηκαν...δεν έδωσε)

     

    Παρότι η Apple δε συνηθίζει να δίνει στοιχεία πριν τα επίσημα γεγονότα, περιμένουμε πως θα αποκαλύψει τα iPhone 6S , iPhone 6S Plus, ενώ φήμες θέλουν μαζί και την παρουσίαση του iPhone 6C.

     

    Η φετινή εκδήλωση θα είναι μεγαλύτερη απ' ότι συνήθως, αφού η φετινή τοποθεσία είναι το αμφιθέατρο Bill Graham Civil στο Σαν Φρανσίσκο, που χωράει 7000 άτομα, σε αντίθεση με το μικρότερο Flint Center στο Κουπερτίνο, όπου έλαβε χώρα πέρυσι, το γεγονός.

     

    Siri, δώσε μας ένα στοιχείο!

     

    Η τελική έκδοση του iOS 9 θα παρουστιαστεί μαζί με τα iPhone 6S και iPhone 6S Plus, ενώ περιμένουμε να δούμε τη νέα τεχνολογία "Force Touch", την οποία χρησιμοποιούν τα νέα iPhones. Επιπλέον οι συσκευές θα έχουν καλύτερη κάμερα, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, πιο δυνατή κατασκευή και οι μπαταρίες τους,καλύτερη διάρκεια ζωής. Όμως για τις επίσημες ανακοινώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες απ' την Apple, θα πρέπει να περιμένουμε δύο εβδομάδες. Ακούγεται, τέλος, ότι η Apple θα μας δώσει μια γεύση του Apple Watch OS 2, OS X EI Capitan, και πιθανώς των καινούργιων iPad Pro και Apple TV 2.

     

    Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε!


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.