Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    O Bill Gates αποχωρεί και από το ΔΣ της Microsoft. Θα εστιάσει πλέον σε φιλανθρωπίες

    Ο Bill Gates ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΔΣ της Microsoft. O συνιδρυτής και πρώην CEO της Microsoft πρόκειται να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό του έργο, στο εξής.

     

    Το 2008, ο Gates είχε αποχωρήσει από τη θέση πλήρους απασχόλησης στη Microsoft, για να ασχοληθεί με φιλανθρωπικό έργο, αλλά τώρα αποχωρεί και από το ΔΣ της εταιρείας που ίδρυσε. Στο σχετικό δελτίου τύπου ανακοινώθηκε ότι ο Gates "θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στις φιλανθρωπικές του προσπάθειες".

     

    Ο Bill Gates θα παραμείνει ως "τεχνολογικός σύμβουλος" του νυν CEO, Satya Nadella. O τελευταίος δήλωσε σχετικά με το θέμα: «Ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο να συνεργαστώ με τον Bill και έμαθα πολλά από αυτόν στο πέρασμα του χρόνου. Ο Bill ίδρυσε την εταιρεία μας με πίστη στη δημοκρατική ισχύ του λογισμικού και με πάθος να επιλύσει τις πιο επείγουσες προκλήσεις της κοινωνίας. Και η Microsoft και ο κόσμος όλος είναι καλύτερα μέρη, εξαιτίας αυτών των προσπαθειών».

     

    Δήλωσε ακόμα: «Το ΔΣ ωφελήθηκε από την ηγεσία και το όραμα του Bill. Και η Microsoft θα συνεχίσει να ωφελείται από το τεχνολογικό πάθος του Bill και τις συμβουλές του για να οδηγήσουμε τα προϊόντα μας και τις υπηρεσίες μας στο μέλλον. Είμαι ευγνώμων για τη φιλία του Bill και ανυπομονώ να συνεχίσω να εργάζομαι δίπλα του ώστε να πραγματώσουμε την αποστολή μας, να δίνουμε τη δύναμη σε κάθε άτομο και κάθε οργανισμό στον κόσμο να πετυχαίνει περισσότερα».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.