Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Microsoft κυκλοφορεί μια σύγχρονη έκδοση του κλασικού IntelliMouse

    Η Microsoft αποκάλυψε πριν λίγες μέρες μια σύγχρονη έκδοση του κλασικού της ποντικιού, IntelliMouse. Η νέα αυτή έκδοση, η οποία βασίζεται στο IntelliMouse 3.0, διαθέτει αρκετά από τα χαρακτηριστικά το παλιού μοντέλου, με νέα σύγχρονα χαρακτηριστικά που προσφέρουν μεγαλύτερης ακρίβειας κίνηση και μεγαλύτερη αξιοπιστία όσον αφορά το πάτημα των πλήκτρων.

     

    Το νέο IntelliMouse είναι ήδη διαθέσιμο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Microsoft στην τιμή των 40 δολαρίων και κάτω από την ονομασία Microsoft Classic IntelliMouse. Το νέο ποντίκι είναι ενσύρματο, συνδέεται με USB 2.0 καλώδιο, διαθέτει πέντε πλήκτρα και ρόδα και διατηρεί τον εργονομικό σχεδιασμό του παλιού μοντέλου. Διαθέτει σταθερό image rate στα 3000 fps και X-Y ανάλυση έως 3200 points per inch. Χάρη στην τεχνολογία Microsoft BlueTrack Technology, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω σε πλήθος επιφανειών, συμπεριλαμβανομένου και του γυαλιού, ενώ επιπλέον διαθέτει και λευκό φωτισμό στο πίσω μέρος του.

     

    Modern Microsoft IntelliMouse 3.jpg

     

    Το νέο Microsoft Classic IntelliMouse είναι συμβατό με όλα τα Windows λειτουργικά της Microsoft από τα Windows 7 και μετά. Απαιτείται όμως τουλάχιστον Windows 8 λειτουργικό για τον προγραμματισμό των πλήκτρων του.

     

    Modern Microsoft IntelliMouse 2.jpg

     

    Modern Microsoft IntelliMouse 1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.