Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Sharkoon ανακοινώνει δύο νέες σειρές midi tower PC cases

    .
    Το Sharkoon T3 ακολουθάει στα χνάρια προηγούμενων κουτιών της εταιρίας και είναι κατάλληλο κυρίως για χρήση σε περιβάλλοντα γραφείου. Θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις, μία έκδοση με πλαϊνό παράθυρο η οποία θα ονομάζεται Window και δύο χωρίς, τις Standard και Value που θα έρχονται με μεταλλικό πλαίσιο.

     

    gallery Cases And Power Midi ATX T3 S T3 S 01


    gallery Cases And Power Midi ATX T3 V T3 V 01


    gallery Cases And Power Midi ATX T3 W T3 W blue 01


    gallery Cases And Power Midi ATX T3 S T3 S 05

     

    Το Sharkoon VG5 το οποίο στοχεύει περισσότερο σε gamers θα διατίθεται και αυτό σε έκδοση με παράθυρο και έκδοση χωρίς παράθυρο.

     

    gallery Cases And Power Midi ATX VG5 V VG5 V 01


    gallery Cases And Power Midi ATX VG5 W VG5 W Black 01

     

    Και τα δύο κουτιά διαθέτουν άπλετο χώρο εσωτερικά επιτρέποντας την χρήση συστήματος ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 16 εκατοστά, τροφοδοτικό με μήκος έως και 25 εκατοστά και κάρτες γραφικών με μήκος έως και 31 εκατοστά, το οποίο αυξάνει στα 38 εκατοστά, εφόσον αφαιρεθεί το μεσαίο HDD cage.

     

    gallery Cases And Power Midi ATX T3 S T3 S 03

     

    Το T3 διαθέτει τρεις θέσεις για 5,25'' optical drives ή front panels ενώ το VG5 δύο. Και τα δύο κουτιά διαθέτουν επιπλέον τρεις θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 3,5'', καθώς και τέσσερις ακόμα θέσεις για αποθηκευτικά μέσα των 2,5''. Το T3 διαθέτει δύο USB 2.0 θύρες, ενώ το VG5 έρχεται με δύο USB 3.0 θύρες. Και τα δύο διαθέτουν θύρες μικροφώνου και ακουστικών. Υπάρχουν δύο θέσεις για ανεμιστήρες των 12 εκατοστών μπροστά, μία πίσω και στις εκδόσεις που δεν έχουν παράθυρο δύο επιπλέον στο πλαϊνό πλαίσιο. Τα κουτιά έρχονται με προεγκατεστημένους έναν ή δύο ανεμιστήρες οι οποίοι φωτίζονται με LED, πλην της έκδοσης Standard του T3. Μάλιστα στο εσωτερικό τους είναι βαμμένα με το χρώμα του LED των ανεμιστήρων.

     

    gallery Cases And Power Midi ATX T3 W T3 W blue 03


    gallery Cases And Power Midi ATX T3 W T3 W green 03


    gallery Cases And Power Midi ATX T3 W T3 W Red 03

     

    Τα κουτιά της σειράς T3 είναι άμεσα διαθέσιμα με τιμές που ξεκινάνε από τα 28 ευρώ. Τα κουτιά της σειράς VG3 είναι επίσης άμεσα διαθέσιμα με τιμές που ξεκινάνε από τα 33 ευρώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.