Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η εφόρμηση της Microsoft με αιχμή την δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη στον κόσμο των επιχειρήσεων

    Η Microsoft ξεκίνησε την "επίθεση" στον επιχειρηματικό κόσμο έχοντας στην φαρέτρα της εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης. Αυτό είναι το μήνυμα από το Microsoft Inspire, όπου η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες συνδρομητικές υπηρεσίες που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για τις επιχειρήσεις.

     

    Microsoft 365 Copilot

     

    Η πρώτη είναι η τιμολόγηση για το Copilot στο Microsoft 365, το οποίο θα κοστίζει "30 δολάρια ανά χρήστη ανά μήνα για τους πελάτες του Microsoft 365 E3, E5, Business Standard και Business Premium, όταν θα είναι γενικά διαθέσιμο". Το Microsoft 365 Copilot ενσωματώνει τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη με εργαλεία για τη δημιουργία εγγράφων Word, υπολογιστικών φύλλων Excel και παρουσιάσεων PowerPoint. Το Microsoft 365 Copilot αξιοποιεί επίσης το Outlook και το Teams για να θέσει "χιλιάδες δεξιότητες στη διάθεσή σας".

    Με τη θεμελίωση των απαντήσεων σε επιχειρηματικά δεδομένα, όπως τα έγγραφα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το ημερολόγιο, τις συνομιλίες, τις συναντήσεις και τις επαφές σας, και συνδυάζοντάς τα με το πλαίσιο εργασίας σας - τη συνάντηση στην οποία βρίσκεστε τώρα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ανταλλάξει για ένα θέμα, τις συνομιλίες που είχατε την περασμένη εβδομάδα - το Copilot παρέχει πλουσιότερες, πιο σχετικές και πιο αξιοποιήσιμες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

    Αυτό ακούγεται σαν μια δίκαιη πρόταση. Αν η παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη μπορεί πραγματικά να κάνει τις επιχειρήσεις πιο παραγωγικές, η μηνιαία χρέωση ανά εργαζόμενο θα είναι μια καλή επένδυση.

     

    Bing Chat Enterprise

     

    Το επόμενο είναι ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Bing Chat Enterprise. Μπορεί να υπάρχει ένα chatbot δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης στην καταναλωτική έκδοση του Bing για δοκιμή, αλλά οι επιχειρήσεις έχουν διαφορετικές ανάγκες. Το Bing Chat Enterprise αξιοποιεί την ίδια τεχνολογία δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης και δίνει στα πράγματα μια μορφή προστασίας δεδομένων.

    Σήμερα ανακοινώνουμε το Bing Chat Enterprise, το οποίο παρέχει στους οργανισμούς συνομιλία με τεχνητή νοημοσύνη για εργασία με εμπορική προστασία δεδομένων. Ό,τι μπαίνει - και βγαίνει - παραμένει προστατευμένο, δίνοντας στους εμπορικούς πελάτες διαχειριζόμενη πρόσβαση σε καλύτερες απαντήσεις, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και νέους τρόπους για να είναι δημιουργικοί.

    Αυτό ακούγεται σαν το είδος της πολιτικής απορρήτου που θα θέλατε και για το καταναλωτικό Bing Chat. Η έκδοση του Bing Chat που δεν συλλέγει δεδομένα θα κοστίζει 5 δολάρια ανά χρήστη κάθε μήνα από κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι οργανισμοί με άδειες Microsoft 365 E5, E3, Business Premium και Business Standard θα αρχίσουν να έχουν πρόσβαση στην προεπισκόπηση από σήμερα.

     

    Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις σημερινές ανακοινώσεις της Microsoft για τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη εδώ.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Microsoft.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.