Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Adobe εγκαινιάζει το Photoshop για το Web με εργαλεία ΤΝ

      Αντικαθιστά τη δωρεάν έκδοση του Photoshop για το διαδίκτυο, η οποία δυστυχώς φαίνεται να καταργείται.

    Η Adobe ανακοίνωσε την Τετάρτη το λανσάρισμα του Photoshop για το διαδίκτυο μετά από πάνω από ένα χρόνο δοκιμών beta - και είναι διαθέσιμο τώρα.

     

    Δυστυχώς, φαίνεται να αντικαθιστά τη δωρεάν, περιορισμένη έκδοση web που η εταιρεία είχε αρχίσει να δοκιμάζει σε επιλεγμένες αγορές τον Ιούνιο του 2022.

    Το Photoshop στο διαδίκτυο λειτουργεί μέσα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, δήλωσε η ανώτερη αντιπρόεδρος της Adobe Ashley Still, ενώ μοιράστηκε τα νέα στη σκηνή του Code Conference 2023 στο Dana Point της Καλιφόρνια.

     

    Όχι μόνο μπορείτε να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε μέσα από ένα πρόγραμμα περιήγησης, αλλά μπορείτε επίσης να "ανοίξετε οποιοδήποτε αρχείο που έχει δημιουργηθεί ποτέ μέσω του Photoshop στο παρελθόν. Έτσι, οποιοδήποτε PSD 30 ετών, έξι μηνών, κ.λπ. θα δουλεύει κανονικά", δήλωσε η Still.

     

    Επιπλέον, οι χρήστες του Photoshop on the web μπορούν να έχουν πρόσβαση σε εργαλεία γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης που υποστηρίζονται από τη γεννητική τεχνητή νοημοσύνη Firefly της Adobe: Generative Fill και Generative Expand. Αυτά τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης σας επιτρέπουν να επεκτείνετε μια εικόνα πέρα από τις αρχικές της διαστάσεις και να γεμίσετε τις άκρες. Άλλα εργαλεία μπορούν να αφαιρέσουν αντικείμενα, όπως το Magic Eraser του Google Pixel.

     

    Η διαδικτυακή έκδοση του Photoshop διαθέτει μια βελτιωμένη εμπειρία χρήσης με επανασχεδιασμένη διάταξη, σύμφωνα με το The Verge. Μπορείτε να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών εδώ.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Budrul Chukrut/Getty Images
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.