Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon θα εισάγει μηνιαία χρέωση για την αναβάθμιση της Alexa με τεχνητή νοημοσύνη

      Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά συνομιλίας τεχνητής νοημοσύνης θα απαιτούν ξεχωριστή συνδρομή από το Prime

    Η Amazon σχεδιάζει να χρεώνει ένα μηνιαίο τέλος για την επερχόμενη αναβάθμιση της Alexa AI, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC. Αυτή η νέα συνδρομητική υπηρεσία θα εισάγει προηγμένες δυνατότητες συνομιλιακής τεχνητής νοημοσύνης, παρόμοιες με αυτές του ChatGPT, του Gemini της Google και του Copilot της Microsoft. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ενημερώσεις, αυτή η βελτιωμένη έκδοση δεν θα περιλαμβάνεται στη συνδρομή Amazon Prime, η οποία κοστίζει 14,99 δολάρια το μήνα.

     

    Η ώθηση για αυτή την αναβάθμιση προέρχεται από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon Άντι Τζάσι, ο οποίος έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την τρέχουσα απόδοση της Alexa. Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στο να καταστήσει την Alexa πιο σχετική και ανταγωνιστική στο εξελισσόμενο τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης, αξιοποιώντας το δικό της μεγάλο γλωσσικό μοντέλο της Amazon, το Titan. Η υπηρεσία αναμένεται να επεκταθεί στην εκτεταμένη βάση των περισσότερων από 500 εκατομμυρίων συσκευών με δυνατότητα χρήσης της Alexa, συμπεριλαμβανομένων των smartphones, των έξυπνων τηλεοράσεων και των ηχείων, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία των χρηστών με βελτιωμένες λειτουργίες AI.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Dall-e
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.