Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Amazon προσφέρει δωρεάν μαθήματα για τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη

      Έρχεται ένα νέο εκπαιδευτικό κομμάτι "AI Ready" για να βοηθήσει στην εκπαίδευση στην τεχνολογία AI της Amazon

    Η Amazon αρχίζει να προσφέρει δωρεάν εκπαιδευτικά μαθήματα σχετικά με τη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη με στόχο να επεκτείνει τις "κρίσιμες δεξιότητες" σε ενήλικες και νέους εκπαιδευόμενους. Η πρωτοβουλία της εταιρείας, με την ονομασία "AI Ready", αποτελεί επέκταση των σημερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τις δεξιότητες AI που προσφέρει η Amazon με βάση το AWS, αλλά τώρα περιλαμβάνει οκτώ δωρεάν μαθήματα που καλύπτουν τη διαχείριση και την ανάπτυξη έργων AI. Η Amazon αναφέρει ότι 21 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε δεξιότητες υπολογιστικού νέφους AWS μέσω των προγραμμάτων της και ελπίζει ότι 2 εκατομμύρια θα χρησιμοποιήσουν τα μαθήματα AI μέχρι το 2025.

     

    Η Amazon λέει ότι η ζήτηση για ταλέντα για θέσεις εργασίας στην τεχνητή νοημοσύνη αυξάνεται και οι εταιρείες είναι πρόθυμες να πληρώσουν υψηλότερους μισθούς για όσους διαθέτουν τις δεξιότητες, αλλά τα μαθήματα αποσκοπούν επίσης στην προώθηση των προϊόντων AI της Amazon. Η Amazon θα προσφέρει "μη τεχνική" εκμάθηση που θα εισάγει τους ανθρώπους στα θεμέλια της δημιουργικής ΤΝ, στο σχεδιασμό έργων γύρω από την ΤΝ και στον τρόπο χρήσης της γεννήτριας κώδικα ΤΝ CodeWhisperer της Amazon. Τα υπόλοιπα μαθήματα εκπαιδεύουν τους ανθρώπους σχετικά με τη μηχανική μάθηση και τα γλωσσικά μοντέλα της AWS και τον κατασκευαστή εφαρμογών Bedrock AI, ο οποίος θα μπορούσε να συμβάλει στην τοποθέτηση της τεχνολογίας AI της Amazon ανάμεσα σε μεγάλους παίκτες όπως η Microsoft / OpenAI και η Google.

     

    Όσοι ενδιαφέρονται για τα δωρεάν μαθήματα της Amazon μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αρχική εκπαίδευση για τη γεννητική AI και την εισαγωγή στο CodeWhisperer στον ιστότοπο AWS Educate. Τα υπόλοιπα δωρεάν μαθήματα, συμπεριλαμβανομένης της εκμάθησης της χρήσης της γεννήτριας ομιλίας σε κείμενο Transcribe της Amazon, βρίσκονται στον ιστότοπο AWS Skill Builder.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Amazon
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.