Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Google Labs αποκαλύπτει το Pitchfork, μια ΤΝ που μπορεί να μετατρέψει παλιό κώδικα σε νέο και να ξαναγράψει τον εαυτό της

      Το Pitchfork έχει μεταφερθεί στη Google από την Alphabet holding, σηματοδοτώντας την αυξανόμενη σημασία του

    Οι αλγόριθμοι αυτο-κωδικοποίησης και αυτόματης ενημέρωσης TN φαίνεται να είναι στον ορίζοντα. Γίνονται συζητήσεις για το Pitchfork AI, ένα άκρως απόρρητο έργο των Google Labs που μπορεί ανεξάρτητα να κωδικοποιήσει, να αναδιαμορφώσει και να χρησιμοποιήσει τόσο τον δικό του όσο και τον κώδικα άλλων.

    Αυτός ο τύπος τεχνητής νοημοσύνης έχει πράγματι συζητηθεί εδώ και πολύ καιρό και η DeepMind το ανέφερε στις αρχές του έτους μαζί με το AlphaCode AI, το οποίο, σύμφωνα με αυτούς, «προγραμματίζουν σε ανταγωνιστικό επίπεδο» ως ένας μεσαίος προγραμματιστής. Ωστόσο, από τον Φεβρουάριο, δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον.

    Το έργο Pitchfork ξεκίνησε από το τμήμα X της Alphabet holding, το οποίο κάνει όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα, και το ανέλαβε η Google Labs το καλοκαίρι. Η μετακίνηση κάτω από την εποπτεία της Google είναι μια ένδειξη ότι το έργο είναι πολύτιμο και ότι έχουν την ευκαιρία να εξοικονομήσουν χρήματα για την ανάπτυξη.

    Το Pitchfork απαιτείται για να μάθει τη γλώσσα προγραμματισμού και να αναπτύξει νέο κώδικα, αλλά η εταιρεία γνωρίζει ήδη τις αρχές επειδή αναλύει τα βασικά παραδείγματα προγραμματισμού πριν τα εφαρμόσει. Ένα σχέδιο γενικής χρήσης αναπτύχθηκε στο αρχικό σχέδιο του έργου για τη χρήση της βάσης κώδικα Python εντός της Google για νέες εκδόσεις χωρίς τη συμμετοχή προγραμματιστών.

     

     

    Υπάρχουν ήδη αμφιλεγόμενα επιχειρήματα στο δίκτυο, που κυμαίνονται από «κανείς δεν γράφει κώδικα καλύτερα από έναν άνθρωπο» έως «να μάθει μια γλώσσα που θα εξυπηρετεί την τεχνητή νοημοσύνη», ακόμα κι αν όλα βρίσκονται επί του παρόντος στο επίπεδο φημών και δεν είναι σαφές σε ποιο στάδιο ανάπτυξη είναι.

    Πριν από περίπου πέντε χρόνια, πολλοί άνθρωποι κορόιδευαν τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αντικαταστήσει τους ανθρώπους.


    Πηγή
    Φωτογραφία: mpost.io
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.