Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Larian Studios μετατοπίζει την εστίασή της σε νέες πρωτότυπες ιδέες, με τον CEO της να υπαινίσσεται πιθανά αριστουργήματα

      Η Larian Studios ανακοινώνει την αποχώρησή της από το Baldur's Gate Franchise και ετοιμάζει συναρπαστικά νέα εγχειρήματα

    Σε μια αναπάντεχη εξέλιξη, η Larian Studios, η δημιουργική δύναμη πίσω από το Baldur's Gate 3, ανακοίνωσε την απόφασή της να αποχωρήσει από το εμβληματικό franchise και να ξεκινήσει νέες περιπέτειες. Σε μια εγκάρδια ενημέρωση της κοινότητας στο Steam, το στούντιο αποκάλυψε τα σχέδιά του να εξερευνήσει πρωτότυπες ιδέες, σηματοδοτώντας μια τολμηρή απομάκρυνση από τα βασίλεια των Forgotten Realms.

     

    Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα έργα παραμένουν καλυμμένες από μυστήριο, ο διευθύνων σύμβουλος της Larian, Swen Vincke, εξέφρασε απεριόριστο ενθουσιασμό για τις μελλοντικές προσπάθειες του στούντιο. Παρά τα πρώιμα στάδια ανάπτυξης, ο Vincke άφησε να εννοηθεί ότι αυτά τα παιχνίδια μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα προηγούμενα επιτεύγματα, χαρακτηρίζοντάς τα ενδεχομένως ως "την καλύτερη δουλειά που κάναμε ποτέ". Αυτό το συναίσθημα αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Larian στην καινοτομία και την επέκταση των ορίων της αφήγησης και του gameplay.

     

    Παρόλο που η απόφαση της Larian να παραιτηθεί από το Baldur's Gate 4 μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για κάποιους, ο Vincke τόνισε την αφοσίωση του στούντιο στη χάραξη νέων μονοπατιών και όχι στην επανάληψη γνώριμων περιοχών. Απορρίπτοντας την ιδέα της απλής αναπαραγωγής των επιτυχιών του παρελθόντος, η Larian παραμένει σταθερή στην επιδίωξή της για πρωτοποριακές εμπειρίες που συναρπάζουν τους παίκτες και επαναπροσδιορίζουν το είδος των RPG.

     

    Καθώς η Larian ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την κληρονομιά του Baldur's Gate, η μητρική εταιρεία του Dungeons & Dragons, η Hasbro, βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ενός νέου στούντιο που θα αναλάβει τη σκυτάλη. Ενώ το μέλλον του franchise κρέμεται από μια κλωστή, οι οπαδοί μπορούν να είναι σίγουροι ότι η κληρονομιά της Larian θα παραμείνει μέσα από την ακλόνητη δέσμευσή της στην καινοτομία και την υπόσχεση συναρπαστικών νέων κόσμων προς εξερεύνηση.


    Πηγή
    Φωτογραφία: GameSpot
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.