Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο launcher της Ubisoft "έσπασε" τα παιχνίδια Steam σε Linux και Steam Deck

      Ένας ακόμα launcher που κάνει τη ζωή όλων "πολύ καλύτερη" ως συνήθως...

    Μια νέα ενημέρωση για το Ubisoft Connect "μπούκωσε" την αναπαραγωγή των παιχνιδιών Steam σε πλατφόρμες Linux. Σύμφωνα με το GamingOnLinux, η προσπάθεια εκκίνησης οποιωνδήποτε τίτλων της Ubisoft σε desktop Linux ή Steam Deck είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ενός μη αναστρέψιμου σφάλματος από το Ubisoft Connect. Από εκεί το μόνο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο OK και να κλείσετε την εφαρμογή.

    Ευτυχώς τώρα υπάρχει μια μικρή διόρθωση, χρησιμοποιώντας το Proton Experimental. Αυτή είναι η δοκιμαστική έκδοση του Proton, του επιπέδου συμβατότητας που επιτρέπει στο Linux να εκτελεί παιχνίδια Steam που έχουν σχεδιαστεί για Windows. Εδώ έχετε πρόσβαση σε ορισμένες επερχόμενες λειτουργίες χωρίς να είναι απαραίτητα σταθερές (μορφή beta).

    Πρώτον, οι προγραμματιστές της Proton εφάρμοσαν μια επιδιόρθωση στην beta έκδοσης για το Proton Experimental με δυνατότητα λήψης και τώρα η Valve κυκλοφόρησε μια επιδιόρθωση στο Proton Experimental που δεν απαιτεί συμμετοχή στην έκδοση beta.

    Ενώ αντιμετωπίζεται, αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα απογοητευτικών launchers τρίτων κατασκευαστών που κάνει τη ζωή όλων πιο δύσκολη.

    Προς το παρόν, τουλάχιστον υπάρχει μια λύση και κάθε παιχνίδι της Ubisoft που έχω δοκιμάσει στα Windows λειτουργεί μια χαρά. Ας ελπίσουμε ότι τυχόν περαιτέρω ζητήματα εκκίνησης τρίτων θα ενισχύσουν το επιχείρημα για την πλήρη κατάργησή τους. Αυτό είναι ένα ακόμη πράγμα που θα θέλαμε να δούμε σε ένα νέο Steam Deck 2.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Ubisoft
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.