Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Πλέον μπορείτε να εκτελέσετε το Doom σε τούβλο Lego

    Έχοντας συνδέσει ένα τουβλάκι Lego ως μια πολύ μικρή εξωτερική οθόνη, ο James Brown κατάφερε να παίξει Doom σε αυτό. Ένα απίστευτο κατόρθωμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ανάλυση 72x40 pixel της 0,42" οθόνης.

     

     

    Η δημοσίευση στο Twitter περιγράφει τη διαδικασία, κομμάτι-κομμάτι, και δείχνει ακόμη και τα χωρητικά χειριστήρια αφής που χρησιμοποιούνται με το animation «trench run». Το παιχνίδι σύμφωνα με τον δημιουργό, δεν είναι ακόμα πολύ λειτουργικό, αλλά αν κάποιος το πάρει σοβαρά το θέμα, τότε θα είναι δυνατή η πλήρης λειτουργικότητα του παιχνιδιού.

    Αλήθεια, που θα φτάσουμε με το Doom; Το έχουμε ήδη δει να τρέχει στο BIOS μητρικής, καθώς και σε 100 κιλά μουχλιασμένων πατατών σε ένα πολύ καλά αεριζόμενο - ελπίζουμε - δωμάτιο. Έχουμε δει ακόμη και το παιχνίδι να ελέγχεται από ένα περιστροφικό τηλέφωνο.

    Οι μικρές κονσόλες Lego έχουν αποτελέσει επίσης αντικείμενο πληθώρας έργων μικροηλεκτρονικής, συμπεριλαμβανομένου ενός κάπως μεγαλύτερου, παλιού διαστημικού υπολογιστή Lego που λειτουργεί πραγματικά. Αυτό ακόμα δεν έχει τρέξει το Doom, αλλά ποτέ δε ξέρεις..


    Πηγή
    Φωτογραφία: James Brown
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.