Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα ακουστικά Apple AR μπορεί να κοστίζουν πάνω από $2.000

    Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple που αναμένονται εδώ και καιρό θα μπορεί να κοστίζουν πάνω από 2.000 $ όταν τελικά κυκλοφορήσουν, σύμφωνα με μια έκθεση, στην οποία αναφέρεται ότι η υψηλή τιμή δικαιολογείται από το κόστος του R&D και των χρησιμοποιούμενων εξαρτημάτων.
    Η μακρά διαδικασία ανάπτυξης των ακουστικών Apple VR είχε ως αποτέλεσμα μια μακρά αναμονή για την κυκλοφορία τους, με αυτή να αναμένεται στα τέλη του 2022 ή αρχές του 2023. Αν και αναμένεται να είναι μια premium συσκευή, με τις φήμες για τη τιμή της να κυμαίνονται μεταξύ $1.000 και $3.000, η Apple μπορεί να σχεδιάζει να πλησιάσει στη μέση αυτού του εύρους.

    Στην Apple έχει συζητηθεί εσωτερικά για κόστος λιανικής "πάνω από 2.000 $", σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg στο ενημερωτικό δελτίο του "Power On". Αν και η Apple συνήθως χρεώνει ένα premium για το υλικό της σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, η εταιρεία προφανώς το κάνει λόγω των τεχνολογιών που χρησιμοποιεί.

    Ο Gurman στο δελτίο του, αναφέρει μερικές από τις φήμες για τα ακουστικά που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης δύο επεξεργαστών ισότιμων με το M1 Pro, της χρήσης πάνελ οθόνης ανάλυσης 8K, των επιλογών φακών διόρθωσης όρασης και της "προηγμένης τεχνολογίας ήχου". Το κόστος αυτών των στοιχείων, καθώς και τα επτά χρόνια δαπανών ανάπτυξης του προϊόντος, θεωρείται ότι δικαιολογούν την υψηλή τιμή. Το τσιπ θεωρείται ότι μοιάζει με το M1 Pro λόγω της ανάγκης για προηγμένα γραφικά, με το M1 να χρησιμοποιεί οκταπύρηνη GPU ενώ το Pro είναι εξοπλισμένο με 14 ή 16 πυρήνες GPU.

    Όσο για το πώς θα ονομασία, ο Gurman πιστεύει ότι θα μπορούσε να ονομαστεί "Apple Vision", με τα "Apple Reality", "Apple Sight/iSight", "Apple Lens" και "Apple Googles" επίσης να είναι πιθανοί υποψήφιοι.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.