Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Fortnite θα είναι πλέον δωρεάν στο Xbox Cloud Gaming της Microsoft για κινητά, επιτραπέζιους υπολογιστές και κονσόλες

    Από τότε που κυκλοφόρησε το Xbox Cloud Gaming της Microsoft πριν από δύο χρόνια, περισσότεροι από 10 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν μεταδώσει παιχνίδια μέσω ροής μέσω αυτής της υπηρεσίας. Αυτός ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί λίγο ως αποτέλεσμα μιας συνεργασίας που έκανε η Microsoft με την Epic Games για να προσφέρει δωρεάν τον επιτυχημένο τίτλο της Epic "Fortnite" μέσω του Xbox Cloud Gaming. 
    Η κίνηση θα επιτρέψει ουσιαστικά στους χρήστες να παίζουν Fortnite με τρόπο παρόμοιο με τον τρόπο που μεταδίδουν βίντεο από εταιρείες όπως το Netflix, ανεξάρτητα από το πόσο δυνατή είναι η συσκευή παιχνιδιού τους. Σε αντίθεση με προηγούμενες προσπάθειες, η Microsoft είπε ότι αυτή η συμφωνία ισχύει για οποιονδήποτε θέλει να παίξει, με ή χωρίς συνδρομή. Οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν σε iPhone ή iPad ή σε συσκευή που υποστηρίζεται από το λογισμικό Android της Google, παρόλο που τόσο η Apple όσο και η Google έχουν απαγορεύσει το Fortnite από τα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών τους εν μέσω μιας συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης. "Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς -- θα μάθουμε, θα ακούσουμε τα σχόλια και με τον καιρό θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ακόμα περισσότερους δωρεάν τίτλους στους παίκτες μέσω του cloud", ανέφερε η Microsoft σε δήλωση.

    Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε 26 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, της Βραζιλίας, της Ιαπωνίας, του Μεξικού και των ΗΠΑ.

     

    Φωτογραφία: Sarah Tew/CNET


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.