Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο teaser trailer της σειράς Fallout από το Amazon Prime Video

    Σήμερα, το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά Fallout, βασισμένη στα δημοφιλή post-apocalyptic RPGs που δημιουργήθηκαν αρχικά από την Interplay και στη συνέχεια από τη Bethesda Games Studios.

     

    Το trailer αποτυπώνει εντυπωσιακά τον κόσμο των παιχνιδιών Fallout, με τους σχεδιαστές της σειράς να μεταφέρουν τον σχεδιασμό των γραφικών και την τέχνη σε live action. Η κεντρική φιγούρα είναι η Lucy, υποδυόμενη από την Ella Purnell, που εγκαταλείπει τον υπόγειο Vault 33, 200 χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή, για να εξερευνήσει το τι συμβαίνει στο παλιό Λος Άντζελες.

     

     

    Στο trailer παρουσιάζονται μεγάλα μεταλλαγμένα πλάσματα, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων έντομων και ενός τεράστιου αρκούδου. Επίσης, έχουμε την ευκαιρία να δούμε ανθρώπους να φορούν την πανοπλία της Brotherhood of Steel, καθώς και τον αγαπημένο ηθοποιό Walton Goggins να υποδύεται ένα μεταλλαγμένο gunslinger με το όνομα The Ghoul. Επίσης, ο πρώην μέλος του Saturday Night Live, Chris Parnell, υποδύεται έναν χαρακτήρα που έχει ένα μάτι σαν κύκλωπα.

     

    Πρόσφατα, το Vanity Fair δημοσίευσε ένα άρθρο που παρέχει μερικά από τα πρώτα στοιχεία σχετικά με τη σειρά Fallout. Αναφέρεται ότι ο Todd Howard, ο οποίος ήταν game director στη Bethesda για τα Fallout 3 και 4, είναι εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Είχε πει πως ενθουσιάστηκε με την ιδέα της σειράς όταν ο εκτελεστικός παραγωγός Jonathan Nolan δεν ήθελε να κάνει μια απλή προσαρμογή ενός από τα παιχνίδια, αλλά να την τοποθετήσει στο ίδιο σύμπαν αλλά σε διάφορα περιβάλλοντα.

     

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον αρχικό "Vault Boy" από το παιχνίδι ως μέρος της σειράς. Η σειρά Fallout θα είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video από τις 12 Απριλίου 2024.


    Πηγή
    Φωτογραφία: neowin.net
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.