Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ετοιμάζεται στο Amazon η μεταφορά του κόμικ Spider-Man Noir

      Η Amazon φέρεται να αναπτύσσει μια ζωντανή σειρά Spider-Man Noir που διαδραματίζεται στο δικό της νέο σύμπαν.

    Μια σειρά δράσης, το Spider-Man Noir είναι στα σκαριά στο Amazon, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety.

    Η σειρά αυτή, θα προβάλει τη ζωή ενός ηλικιωμένου υπερήρωα στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1930. Η σειρά αυτή θα διαδραματίζεται στο δικό της σύμπαν και ο κύριος χαρακτήρας δεν θα είναι ο Peter Parker.

    Αυτό είναι το δεύτερο γνωστό έργο που βασίζεται στους ελεγχόμενους από τη Sony χαρακτήρες της Marvel στο Amazon Prime Video και στο MGM+. Είχε προηγουμένως ανακοινωθεί ότι η Amazon προχωρούσε με τη σειρά "Silk: Spider Society" από την εκπομπή της Angela Kang, με πολλά άλλα σόου στα σκαριά. Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιοι άλλοι χαρακτήρες της Marvel θα εμφανίζονται στις άλλες εκπομπές του Amazon, αν και η Sony ελέγχει αυτήν τη στιγμή πάνω από 900 τέτοιους χαρακτήρες που σχετίζονται με το franchise του Spider-Man.

    Τα κόμικς του Spider-Man Noir έκαναν το ντεμπούτο τους το 2009 ως μέρος του σύμπαντος της Marvel Noir. Αυτή η εκδοχή του εμβληματικού υπερήρωα ζει στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης. Τον δαγκώνει μια αράχνη που κρύβεται μέσα σε ένα κλεμμένο τεχνούργημα, με αποτέλεσμα να έχει οράματα για έναν θεό-αράχνη που του δίνει υπερδυνάμεις. Ο χαρακτήρας είχε εμφανιστεί προηγουμένως στην οθόνη στη σειρά κινουμένων σχεδίων "Ultimate Spider-Man" με τον Milo Ventimiglia να δίνει τη φωνή του, ενώ ο Nicolas Cage έκανε τη φωνή του χαρακτήρα στο "Into the Spider-Verse". Το σόου του Amazon θα είναι η πρώτη επαναφορά του Spider-Man Noir.

    Η Sony έχει κυκλοφορήσει πολλές ταινίες ζωντανής δράσης για τον Spider-Man στο παρελθόν και αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τα Marvel Studios για την επανεκκίνηση ταινιών franchise με πρωταγωνιστή τον Tom Holland μέσω της Columbia Pictures. Η Sony βρίσκεται επίσης πίσω από το "Into the Spider-Verse", το οποίο κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων το 2019. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται δύο σίκουελ αυτής της ταινίας, με το πρώτο - "Spider-Man: Across the Spider-Verse" — θα βγει στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2023.

    Μέχρι σήμερα, η Sony έχει επίσης κυκλοφορήσει τις ταινίες ζωντανής δράσης "Venom" και το sequel της "Let There Be Carnage" με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy, καθώς και το "Morbius" με πρωταγωνιστή τον Jared Leto. Μια τρίτη ταινία "Venom" βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ενώ η Sony εργάζεται επίσης σε κινηματογραφικές εκδοχές χαρακτήρων όπως ο "Kraven the Hunter" με πρωταγωνιστή τον Aaron Taylor-Johnson και το "Madame Web" με πρωταγωνίστρια την Dakota Johnson, μεταξύ πολλών άλλων.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Columbia Pictures/courtesy Everett Co / Everett Collection
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.