Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ξεχάστε το The Witcher και το Superman: Ο Henry Cavill θα ηγηθεί του project Warhammer 40K στην Amazon

      Η Amazon απέκτησε τα δικαιώματα να δημιουργήσει ενδεχομένως το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν.

    Η Amazon υπέγραψε συμφωνία με το Games Workshop για να αποκτήσει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που θα επιτρέψουν στον κολοσσό της τεχνολογίας και των μέσων να κάνει ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και άλλο περιεχόμενο με βάση το δημοφιλές franchise Warhammer 40K.

    Το Warhammer 40K είναι ένα από τους πιο δημοφιλείς τίτλους στην gaming κοινότητα για σχεδόν 40 χρόνια. Ξεκίνησε ως επιτραπέζιο παιχνίδι, αλλά έχει επίσης δημιουργήσει πολλά δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια και βιβλία με την πάροδο των ετών.

    Αυτή η είδηση μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα από μόνη της, αλλά οι θαυμαστές του franchise μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται να μάθουν ότι ο Henry Cavill -ο ηθοποιός που έπαιξε τον Geralt στη σειρά The Witcher του Netflix και τον Superman στις ταινίες με υπερήρωες της DC σε του Zack Snyder , μεταξύ άλλων- θα συμμετέχει στο έργο ως ηθοποιός και εκτελεστικός παραγωγός.

    Ο Cavill δημοσίευσε ένα σύντομο teaser στο Instagram για να ανακοινώσει τη συμμετοχή του:

     

     

    Υπήρξαν πολλές άδοξες προσαρμογές διαφόρων "ιερών τεράτων" της pop/nerd κουλτούρας τον τελευταίο καιρό, συμπεριλαμβανομένων αναμφισβήτητα των The Lord of the Rings και The Wheel of Time της Amazon. Ωστόσο, η συμμετοχή του Cavill θα μπορούσε να βοηθήσει στην άμβλυνση των ανησυχιών των θαυμαστών, δεδομένου ότι ο Cavill είναι ένας αφοσιωμένος θαυμαστής του Warhammer 40K που έχει μιλήσει συχνά για ζωγραφικές φιγούρες και άλλες δραστηριότητες που σχετίζονται με τον Warhammer σε συνεντεύξεις.

    Ο Cavill παραιτήθηκε πρόσφατα από τον ρόλο του Geralt στο The Witcher - για να αντικατασταθεί από τον Liam Hemsworth των Hunger Games. Η θητεία του ως Superman έληξε επίσης, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του συμπροέδρου των DC Studios, James Gunn.

    Το Warhammer 40K διαδραματίζεται στο πολύ μακρινό μέλλον (το 40K αναφέρεται χονδρικά στα χρόνια που διαδραματίζεται) που είναι κατά κάποιο τρόπο ανάλογο με αυτό που οι ιστορικοί συνήθιζαν να αναφέρουν ως τον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα. Το franchise είναι ο ορισμός του "grimdark", ζωγραφίζοντας μια εικόνα ενός σύμπαντος στο οποίο δισεκατομμύρια μοχθούν για να υπηρετήσουν έναν Θεό-Αυτοκράτορα και έναν τεράστιο, βάναυσο πόλεμο.

    Δεν είναι ακόμη γνωστό ποιο μέρος αυτού του απέραντου σύμπαντος και του εκτεταμένου χρονοδιάγράμματος του στις χιλιετίες θα πραγματοποιηθεί στην Amazon. Είναι πιθανό η Amazon να απέκτησε τα δικαιώματα λόγω της κλίμακας και των δυνατοτήτων του, που μοιάζει με το franchise του Marvel Cinematic Universe.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.