Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ο Drew Goddard θα γράψει και θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία Matrix

      Ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης αναλαμβάνει την αναβίωση της εμβληματικής σειράς επιστημονικής φαντασίας

    Η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι ο Drew Goddard, ο καταξιωμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης πίσω από επιτυχίες όπως "Ο Αρειανός" και "Η καλύβα στο δάσος", θα γράψει και θα σκηνοθετήσει ένα νέο μέρος της εμβληματικής σειράς Matrix. Η Lana Wachowski, συνδημιουργός της αρχικής τριλογίας Matrix, συμμετέχει ως εκτελεστική παραγωγός, υποσχόμενη μια συναρπαστική συνέχεια του αγαπημένου έπους.

     

    Αν και οι λεπτομέρειες παραμένουν λιγοστές, υπάρχουν εικασίες σχετικά με το αν τα βασικά μέλη του καστ, συμπεριλαμβανομένων των Keanu Reeves, Carrie Anne-Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving και Jada Pinkett Smith, θα επαναλάβουν τους ρόλους τους. Η συμμετοχή του Goddard σηματοδοτεί μια νέα προοπτική για το σύμπαν του Matrix, συνδυάζοντας τον φόρο τιμής στο πρωτοποριακό όραμα των Wachowskis με το δικό του μοναδικό στυλ αφήγησης.

     

    Ο Goddard εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία να συμβάλει σε ένα franchise που επηρέασε βαθιά τόσο τον κινηματογράφο όσο και την προσωπική του ζωή. Με ένα ιστορικό επιτυχίας στο box office και κριτικής αναγνώρισης, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για Όσκαρ για το "The Martian", ο διορισμός του Goddard εμπνέει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του έργου. Καθώς η σειρά Matrix ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιό της, οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία πώς ο Goddard θα καινοτομήσει σε αυτό το εμβληματικό τοπίο επιστημονικής φαντασίας.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.