Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Πράσινο φως από την Amazon στο «Blade Runner 2099» σε παραγωγή Ridley Scott

    Το Blade Runner 2099, η σειρά δράσης των Amazon Studios που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Blade Runner, έχει επιλεγεί για το Prime Video.

    Ο Ridley Scott, ο οποίος σκηνοθέτησε την αρχική ταινία Blade Runner του 1982, είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς δράσης, μια συνέχεια του σίκουελ της ταινίας μεγάλου μήκους Blade Runner 2049, που κυκλοφόρησε το 2017 σε σκηνοθεσία Denis Villeneuve.

    Η Silka Luisa (Shining Girls) έγραψε το σενάριο και είναι η εκτελεστική παραγωγός του Blade Runner 2099, το οποίο προέρχεται από την Alcon Entertainment σε συνεργασία με την Scott Free Productions και τα Amazon Studios.

    Το έργο, το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη σειρά δράσης του Blade Runner, ήταν σε προτεραιότητα ανάπτυξης στα Amazon Studios.

    «Το αυθεντικό Blade Runner, σε σκηνοθεσία Ridley Scott, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Blade Runner 2099 στους πελάτες Prime Video μας σε όλο το κόσμο», δήλωσε ο Vernon Sanders. επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιας τηλεόρασης της Amazon Studios. «Είναι τιμή μας που μπορούμε να παρουσιάσουμε αυτή τη συνέχεια του franchise Blade Runner και είμαστε σίγουροι ότι συνεργαζόμενοι με τους Ridley, Alcon Entertainment, Scott Free Productions και την εξαιρετικά ταλαντούχα Silka Luisa, το Blade Runner 2099 θα διατηρήσει τη διάνοια, τα θέματα και το πνεύμα των κινηματογραφικών προκατόχων του».

    Όπως προδίδει ο τίτλος του Blade Runner 2099, το πιο πρόσφατο μέρος του neo-noir sci-fi franchise θα διαδραματίζεται 50 χρόνια μετά τη συνέχεια της ταινίας.


    Πηγή
    Φωτογραφία: ign.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.