Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Xturismo Hoverbike φέρνει την επιστημονική φαντασία στην πραγματικότητα

    Ένα βίντεο έδειξε ένα hoverbike να σηκώνεται στον αέρα στο Μίσιγκαν καθώς οι έλικες στριφογύρισαν.

    Το hoverbike από την AERWINS Technologies, μια ιαπωνική κατασκευαστική εταιρεία, έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ την Πέμπτη. Το Xturismo hoverbike μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 62 mph (100 km/h) και μπορεί να μεταφέρει φορτία έως και 110 κιλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας ενώ η πτήση μπορεί να διαρκέσει έως 40 λεπτά, σύμφωνα με το Reuters.

     

    306687907_1512112985868643_4998562190563
    FB.WATCH

    62 χιλ. views, 374 likes, 72 loves, 459 comments, 538 shares, Facebook Watch Videos from WXYZ-TV Channel 7: WATCH LIVE: It's a bird! It's a plane! No, it's a hoverbike. Check out the demo.

     

    To βίντεο του σταθμού WXYZ δείχνει την πτήση του hoverbike, όπου μετά από την επιτυχημένη πτήση, ο πιλότος δήλωσε ότι νιώθει σαν να ήταν στη ταινία Star Wars. Το βίντεο της πρώτης πτήσης προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, οι οποίες επικεντρωνόντουσαν στα δυνητικά ατυχήματα που θα προκληθούν από τη χρήση τους από το ευρύ κοινό και την έκταση την οποία θα μπορούσαν να έχουν.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.