Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Αγορά NAS: H TerraMaster, QNAP και η Asustor κάνουν σημαντικές ανακοινώσεις

      Νέα προϊόντα με νέες τεχνολογίες έρχονται φέτος στην αγορά.

    Η αγορά δικτυακής αποθήκευσης (NAS) αναθερμαίνεται με νέες ανακοινώσεις από τις ASUSTOR, TerraMaster και QNAP. Αυτοί οι προμηθευτές παρουσιάζουν νέα προϊόντα και χαρακτηριστικά λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των οικιακών χρηστών.

     

    Η ASUSTOR ενημερώνει τη σειρά Drivestor με υποστήριξη btrfs

     

    Η ASUSTOR ενημέρωσε τη σειρά των μονάδων NAS που βασίζονται σε Arm για οικιακή/προσωπική χρήση με τα Drivestor Lite και Drivestor 2/4 Pro Gen2. Αυτές οι μονάδες τροφοδοτούνται από το SoC Realtek RTD1619B και υποστηρίζουν το btrfs, ένα σύστημα αρχείων που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και ακεραιότητα δεδομένων από τα παραδοσιακά συστήματα αρχείων. Τα Drivestor Lite και Drivestor 2/4 Pro Gen2 είναι επίσης εξοπλισμένα με μονάδες δίσκου με δυνατότητα εναλλαγής εν θερμώ και μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών, καθιστώντας τα μια καλή επιλογή για οικιακούς χρήστες που χρειάζονται ένα αξιόπιστο και προσιτό NAS.

     

    Η TerraMaster παρουσιάζει μονάδες NAS υψηλής απόδοσης 2,5GbE με Alder Lake-N

    Η TerraMaster παρουσίασε τις μονάδες NAS 424 και 424 Pro, οι οποίες τροφοδοτούνται από τους επεξεργαστές Alder Lake-N της Intel. Αυτές οι μονάδες προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και είναι κατάλληλες για μικρές επιχειρήσεις και χρήστες SOHO. Το 424 Pro διαθέτει επίσης πλεονάζον τροφοδοτικό, καθιστώντας το μια πιο αξιόπιστη επιλογή για κρίσιμες εφαρμογές.

     

    Η QNAP ανακοινώνει μονάδες NAS Rackmount Ryzen 7000 και εργαλείο πρόβλεψης βλαβών μονάδων δίσκου

    Η QNAP ανακοίνωσε δύο νέες rackmount μονάδες NAS που τροφοδοτούνται από τους επεξεργαστές Ryzen 7000 της AMD. Αυτές οι μονάδες έχουν σχεδιαστεί για εταιρικές εγκαταστάσεις και προσφέρουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών, όπως υποστήριξη για Gen5 M.2 SSD και εφεδρικά τροφοδοτικά. Η QNAP ανακοίνωσε επίσης ένα νέο εργαλείο πρόβλεψης βλαβών μονάδας δίσκου με βάση τη μηχανική μάθηση, το οποίο χρησιμοποιεί μια μηχανή που βασίζεται στο cloud για να βοηθήσει στην πρόβλεψη πιθανών βλαβών μονάδας δίσκου.

     

    Συνολικά, η αγορά NAS παρουσιάζει σημάδια ανάπτυξης, με την εισαγωγή νέων προϊόντων και χαρακτηριστικών από τους μεγαλύτερους προμηθευτές. Αυτές οι ανακοινώσεις είναι πιθανό να καταστήσουν τα NAS μια πιο ελκυστική επιλογή τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους οικιακούς χρήστες.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Digital Journal
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.