Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Δεν υπάρχει χώρος για άλλη οθόνη; Χρησιμοποιήστε την πλαϊνή επιφάνεια του κουτιού σας!

    Το κιτ πλαϊνής επιφάνειας 13,3" της ASRock, που εντοπίστηκε από το δικτυακό τόπο Tom's Hardware, περιλαμβάνει μια οθόνη IPS 13,3 ιντσών που προορίζεται να προσαρτάται στο εσωτερικό του πλαϊνού ενός επιτραπέζιου υπολογιστή. Αυτό είναι μια βολική λύση για άτομα που έχουν χωροταξικό θέμα στην επιφάνεια του γραφείου τους και έχουν τον πύργο του υπολογιστή τους πάνω σε αυτό. Το κιτ παρέχει οθόνη 1920×1080 με ρυθμό ανανέωσης 60 Hz, 300 nits φωτεινότητας και αναλογία αντίθεσης 800:1, καθιστώντας τις προδιαγραφές του συγκρίσιμες με τις φορητές οθόνες στην περιοχή των 200 $, όπως η ThinkVision M14 της Lenovo.

     

    13.3” Side Panel Kit(L1).png

     

    Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές επιφυλάξεις. Πρώτον, η σελίδα προϊόντος της ASRock λέει ότι πρέπει να συνδέσετε την οθόνη σε ένα διαφανές γυάλινο πλαϊνό πλαίσιο. Επίσης, το κιτ πλαϊνών πάνελ 13,3 ιντσών θα λειτουργήσει στα περισσότερα κουτιά υπολογιστών ATX, Mini-ITX και Micro-ATX και ως γνωστόν, η συμβατότητα με τους περισσότερους πύργους υπολογιστών δεν σημαίνει συμβατότητα με όλους. Επιπλέον, για τροφοδοσία ρεύματος και προβολή εικόνας, η οθόνη της ASRock πρέπει να συνδέεται μέσω του Embedded DisplayPort (eDP), κάτι σπάνιο στους "κοινους" επιτραπέζιους υπολογιστές, δεδομένου ότι έχει κατασκευαστεί για ενσωματωμένες οθόνες, όπως αυτές σε φορητούς υπολογιστές. Σύμφωνα με το Tom's Hardware, αυτό περιορίζει την οθόνη σε άτομα με μητρική πλακέτα ASRock και υπάρχουν λιγότερες από 10 μητρικές πλακέτες ASRock με eDP. Και επειδή το βύσμα περιλαμβάνει τροφοδοσία ρεύματος, δεν βρίσκονται εύκολα διαθέσιμοι προσαρμογείς.

     

    ASRock-Side-Panel-Kit-edp-connector-e1667406586975.jpg

     

    Αυτοί είναι αρκετοί λόγοι για να καταστήσουν αυτό το προϊόν μη πρακτικό για τους περισσότερους χρήστες, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή ιδέα. Το κιτ παρέχει μια δευτερεύουσα οθόνη χωρίς να απαιτείται πρόσθετος χώρος, παρέχοντας ένα βολικό μέρος για την εμφάνιση πραγμάτων όπως μια συνομιλία ή τη αναπαραγωγή βίντεο ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή σας. Στη σελίδα προϊόντων της, η ASRock λέει ότι η οθόνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση διαφόρων οδηγών ή gaming streaming.

    Σήμερα, οι επιλογές για οθόνες πλαϊνής επιφάνειας κουτιών υπολογιστών είναι περιορισμένες και τα διαθέσιμα προϊόντα έχουν πολλά "αλλά". Το κιτ πάνελ 13,3 ιντσών της ASRock δεν είναι κατάλληλο για τους περισσότερους. Αλλά είναι ωραίο να βλέπεις εταιρείες να εξερευνούν δημιουργικούς τρόπους για να φέρουν περισσότερες επιλογές σε στενούς χώρους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.