Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η ακύρωση της Intel Arc GPU είναι πλέον ειλημμένη απόφαση

    Υπάρχουν νέα και αυτά δεν είναι καλά από το τμήμα Intel Arc GPU. Τα πρώτα σύννεφα είχα εμφανιστεί τα τέλη Ιουλίου, όπου ο

    Anthony Garreffa του TweakTown, μάθαινε ότι η Arc GPU της Intel είναι τόσο κακή που θα ακυρωνόταν εντελώς. 

     

     

    Σήμερα λοιπόν, έχουμε την αναφορά του Moore's Law is Dead, ότι η Arc GPU της Intel είναι τόσο κακή που η εταιρία έχει ακυρώσει ανεπίσημα όλες τις διακριτές Arc GPU. Ο Moore's Law is Dead λέει ότι, δεν είναι επειδή η Intel δεν έχει τα κότσια για να βγει στην αγορά καρτών γραφικών και να ανταγωνιστεί την AMD και τη NVIDIA, αλλά το θέμα είναι καθαρά οικονομικό και απλά δεν μπορούν να το κάνουν.

    Όπως λέει ο youtuber, δεν είναι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη, γιατί μια τρίτη είσοδος στην αγορά των GPU θα ήταν εξαιρετική για τους gamers και όσους ασχολούνται με γραφικά. Αλλά ούτε και για την Intel δεν είναι καλά νέα, γιατί ο κόσμος φαίνεται να πιστεύει ότι η Intel είναι ανίκητη και ότι δεν μπορεί να αντέξει το χτύπημα. 

    Ο Moore's Law is Dead πρόσθεσε: "Μόλις βγει το Alchemist, θα πρέπει να εκπλαγείτε αν κάνουν κάτι εκτός από κάποια περιορισμένη παραγωγή λίγων κομματιών στις αρχές του επόμενου έτους, και μετά τέλος. Υπάρχουν υψηλού επιπέδου συζητήσεις σχετικά με την ακύρωση των αποκλειστικών καρτών Arc για επιτραπέζιους υπολογιστές, το κέντρο δεδομένων παραμένει προς το παρόν, αλλά η αποκλειστική γραμμή cad gaming μπορεί να ακυρωθεί πριν καν η Celestial έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί».

    Στο μέλλον προβλέπεται η εταιρία να ασχοληθεί με CPU και APU. Οι νέοι CPU της Intel 14th Gen Core "Meteor Lake" θα καθυστερήσουν μέχρι το τέλος του 2023 λόγω προβλημάτων. Από ό,τι φαίνεται υπάρχουν πολλά προβλήματα παντού αυτή τη στιγμή.


    Πηγή
    Φωτογραφία: tweaktown.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.