Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η NVIDIA συνεργάζεται με Dell, HPE και Lenovo για ενσωμάτωση τεχνολογιών Ethernet Spectrum-X™ στους διακομιστές τους για γεννητική Τεχνητή Νοημοσύνη

      NVIDIA επιταχύνει τη γεννητική ΤΝ με Dell, HPE, Lenovo: Spectrum-X Ethernet στους διακομιστές για υψηλή απόδοση ΤΝ

    Η NVIDIA ανακοίνωσε σήμερα ότι οι εταιρείες Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise και Lenovo θα είναι οι πρώτες που θα ενσωματώσουν τις τεχνολογίες δικτύου Ethernet NVIDIA Spectrum-X™ για την τεχνητή νοημοσύνη στις σειρές διακομιστών τους, προκειμένου να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν τα φορτία εργασίας της γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης.

     

    Ειδικά σχεδιασμένο για τη γεννητική τεχνητή νοημοσύνη, το Spectrum-X προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα νέο είδος δικτύου Ethernet που μπορεί να επιτύχει 1,6 φορές υψηλότερη απόδοση δικτύου για την επικοινωνία της τεχνητής νοημοσύνης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές προσφορές Ethernet.

     

    Τα νέα συστήματα που προέρχονται από τρεις από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων συνδυάζουν το Spectrum-X με τους NVIDIA Tensor Core GPUs, το λογισμικό NVIDIA AI Enterprise και το λογισμικό NVIDIA AI Workbench, παρέχοντας στις επιχειρήσεις τα βασικά στοιχεία για να μετασχηματίσουν τις επιχειρήσεις τους με τη γεννητική τεχνητή νοημοσύνη.

     

    "Η γεννητική τεχνητή νοημοσύνη και ο επιταχυνόμενος υπολογισμός οδηγούν σε μια γενική μετάβαση καθώς οι επιχειρήσεις αναβαθμίζουν τα κέντρα δεδομένων τους για να εξυπηρετήσουν αυτά τα φορτία εργασίας," δήλωσε ο Jensen Huang, ιδρυτής και CEO της NVIDIA. "Ο επιταχυνόμενος δικτυακός υπολογισμός είναι ο καταλύτης για μια νέα κύματος συστημάτων από τους κορυφαίους συνεργάτες κατασκευαστές διακομιστών της NVIDIA για να επιταχύνει τη μετάβαση στην εποχή της γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης."

     

    Οι εταιρείες συνεργάζονται επίσης για τη δημιουργία του NVIDIA Israel-1 supercomputer, μιας αναφοράς για συστήματα τεχνητής νοημοσύνης της επόμενης γενιάς. Το Israel-1 είναι μια συνεργασία με τη Dell Technologies, χρησιμοποιώντας διακομιστές Dell PowerEdge XE9680 και την πλατφόρμα NVIDIA HGX™ H100 eight-GPU, μαζί με DPUs και SuperNICs BlueField-3 με διακομιστές Spectrum-4.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.