Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η NVIDIA GeForce RTX 4070 θα μπορούσε να δει μείωση της τιμής στα $549

      Η πίεση της AMD, κάνει την Nvidia να προσαρμόσει την τιμολογιακή της πολιτική;

    Η κάρτα γραφικών GeForce RTX 4070 12 GB της NVIDIA βρίσκεται αντιμέτωπη με την AMD Radeon RX 7800 XT που κυκλοφόρησε πρόσφατα και οι συνεργάτες της NVIDIA στο οικοσύστημα της κάρτας σχεδιάζουν να δράσουν, αναφέρει το Moore's Law is Dead. Εμφανίστηκε στο διαδίκτυο μια καταχώρηση για μια κάρτα γραφικών προσαρμοσμένου σχεδιασμού της GIGABYTE, η RTX 4070 Gaming OC στη τιμή των 549 δολαρίων, αποκλίνοντας από την τιμή MSRP της SKU των 599 δολαρίων, γεγονός που υποδηλώνει πώς θα μπορούσε να μοιάζει γενικά η νέα τιμολόγηση της RTX 4070.

    Στα 549 δολάρια, η RTX 4070 θα εξακολουθούσε να πωλείται με ένα premium 50 δολαρίων σε σχέση με την RX 7800 XT, πιθανώς στηριζόμενη στην καλύτερη ενεργειακή απόδοση και σε χαρακτηριστικά όπως το DLSS 3. Οι συνεργάτες της NVIDIA θα μπορούσαν εναλλάξ να τιμολογήσουν το βασικό προϊόν προσαρμοσμένου σχεδιασμού RTX 4070 κάτω από την MSRP στις δημοφιλείς διαδικτυακές πλατφόρμες λιανικής πώλησης και δεν προβλέπουμε μια επίσημη μείωση τιμών που θα ισχύει για όλες τις μάρκες, αναγκάζοντάς τις όλες να μειώσουν τις τιμές τους στα 549 δολάρια. Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε τους συνεργάτες της NVIDIA να αναθεωρούν την τιμολόγηση για το RTX 4060 Ti, το οποίο αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από το RX 7700 XT.


    Πηγή
    Φωτογραφία: techpowerup.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.