Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Sabrent κυκλοφορεί τον SSD Rocket 5 Gen 5, σπάζοντας τα όρια των επιδόσεων

      Η Sabrent συνεργάστηκε στενά με τη Phison για τους νέους SSD Gen5, ώστε να ξεπεράσει τα 14.000MB/sec

    Η Sabrent παρουσίασε την επόμενη γενιά SSD Rocket 5 Gen 5, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην τεχνολογία αποθήκευσης. Αυτός ο πρωτοποριακός SSD κατέρριψε τα ρεκόρ επιδόσεων, επιτυγχάνοντας ταχύτητες διαδοχικής ανάγνωσης άνω των 14.000MB/s και ταχύτητες διαδοχικής εγγραφής άνω των 12.000MB/s.

     

    95319_506_sabrent-rocket-x5-gen5-ssd-with-14gb-sec-reads-under-nda.webp

     

    Σε συνεργασία με τη Phison, η Sabrent δημιούργησε τον SSD Rocket 5 Gen 5 για να ξεπεράσει τις προσδοκίες και να επαναπροσδιορίσει τα όρια των επιδόσεων. Οι δοκιμές συγκριτικής αξιολόγησης επιβεβαιώνουν την κυριαρχία του, με το CrystalDiskMark να καταδεικνύει την εκπληκτική ταχύτητα ανάγνωσης 14.169MB/s και την ταχύτητα εγγραφής 12.756MB/s.

     

    Η καινοτομία της Sabrent επεκτείνεται πέρα από την ακατέργαστη ταχύτητα. Ο SSD Rocket 5 Gen 5 διαθέτει εξαιρετική θερμική απόδοση, λειτουργώντας ψυχρότερα από τις προηγούμενες λύσεις SSD Gen 5. Αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα επιτρέπει στις μητρικές κάρτες να ψύχουν αποτελεσματικά τη μονάδα δίσκου χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα συστήματα ψύξης, εξαλείφοντας την ανάγκη για ογκώδεις εξωτερικές ψύκτρες.

     

    Για όσους αναζητούν την απόλυτη απόδοση ψύξης, η Sabrent προσφέρει μια προαιρετική ψύκτρα SSD που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον Rocket 5 Gen 5 SSD. Αυτή η ψύκτρα εξασφαλίζει βέλτιστη θερμική διαχείριση, ακόμη και σε απαιτητικούς φόρτους εργασίας.

     

    95319_508_sabrent-rocket-x5-gen5-ssd-with-14gb-sec-reads-under-nda_full.jpg

     

    Διαθέσιμος σε χωρητικότητες 1TB, 2TB και 4TB, ο SSD Rocket 5 Gen 5 απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Το μοντέλο 1TB προσφέρει εντυπωσιακές ταχύτητες ανάγνωσης έως 13GB/s και ταχύτητες εγγραφής έως 9,5GB/s, ενώ τα μοντέλα 2TB και 4TB ξεπερνούν τα όρια με ταχύτατες ταχύτητες ανάγνωσης έως 14GB/s και ταχύτητες εγγραφής έως 12GB/s.

     

    Η Sabrent αναμένει ότι ο SSD Rocket 5 Gen 5 θα γίνει το νέο σημείο αναφοράς για τις επιδόσεις των SSD PCIe 5.0. Με την εξαιρετική ταχύτητα, την αποδοτικότητα και την ευελιξία του, ο SSD Rocket 5 Gen 5 είναι έτοιμος να φέρει επανάσταση στο τοπίο της αποθήκευσης.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.