Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Western Digital αναφέρει ότι μολυσμένες παρτίδες επηρεάζουν την παραγωγή αποθηκευτικών μέσων

    Η Western Digital Corp δήλωσε την Τετάρτη ότι ορισμένα υλικά σε δύο από τις μονάδες παραγωγής της στην Ιαπωνία, που διαχειρίζεται ο συνεργάτης της Kioxia Holdings Corp, ήταν μολυσμένα και θα οδηγήσουν σε μειωμένη διαθεσιμότητα συσκευών αποθήκευσης flash.

    Σύμφωνα με την τρέχουσα αξιολόγηση της εταιρείας, θα δημιουργηθεί έλλειψη διαθεσιμότητας για τουλάχιστον 6,5 exabyte αποθήκευσης flash. 

    Η Western Digital συνεργάζεται στενά με την Kioxia για την εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων που θα επαναφέρουν τις εγκαταστάσεις στην κανονική λειτουργική κατάσταση το συντομότερο δυνατό.

    Η Kioxia, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μνήμης flash και αποθήκευσης παγκοσμίως, είναι βασικός προμηθευτής της Western Digital. Οι δύο εταιρείες ήταν σε συνομιλίες συγχώνευσης πέρυσι, αλλά έφτασαν σε αδιέξοδο.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.