Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Πρόγραμμα που υπόσχεται να επαναφέρει την απόδοση εξόρυξης σε Nvidia GPU, είναι στην πραγματικότητα κακόβουλο λογισμικό

    Οι δημοφιλείς ιστότοποι Tom's Hardware και PC Gamer δημοσίευσαν άρθρα σχετικά με ένα βοηθητικό πρόγραμμα που ονομάζεται "Nvidia RTX LHR v2 Unlocker", το οποίο υποτίθεται ότι αυξάνει την τεχνητά περιορισμένη απόδοση εξόρυξης κρυπτονομισμάτων των καρτών γραφικών RTX. Αυτές οι κάρτες γραφικών αποστέλλονται με λογισμικό περιορισμού απόδοσης για να μειώσει την ελκυστικότητα των GPU στους εξορύκτες κρυπτονομισμάτων, λόγω των οποίων η αγορά GPU έχει καταστήσει δύσκολη και δαπανηρή. Δυστυχώς, και οι δύο δικτυακοί τόποι χρειάστηκε να δημοσιεύσουν διόρθωση μόλις μια μέρα αργότερα για να προειδοποιήσουν τους αναγνώστες τους να μην εγκαταστήσουν το λογισμικό που μόλις είχαν διαφημίσει.
    "Αντί να διορθώσει τις επιδόσεις περιορισμένης εξόρυξης, το βοηθητικό πρόγραμμα μολύνει το κεντρικό σύστημα με κακόβουλο λογισμικό", έγραψε ο Tom's Hardware. Αν και είναι πλέον σαφές ότι το εργαλείο είναι κακόβουλο λογισμικό, δεν είναι αμέσως σαφές τι ακριβώς κάνει το κακόβουλο λογισμικό - οι εικασίες κυμαίνονται από keylogging μέχρι και εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.