Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Telly λανσάρει "δωρεάν" Smart TV διπλής οθόνης με ανάλυση 4K

      Το πραγματικό κόστος της δωρεάν οθόνης 55" είναι η συλλογή δεδομένων και ο βομβαρδισμός από στοχευμένες διαφημίσεις

    Το 2014, το Pluto TV ξεκίνησε ως μια δωρεάν, υποστηριζόμενη από διαφημίσεις πλατφόρμα ροής. Τώρα, αυτή η ιδέα έχει εφαρμοστεί στο υλικό με τη νέα εταιρεία Telly του συνιδρυτή της Pluto TV Ilya Pozin. Η ιδέα είναι απλή, προσφέρεται μια τηλεόραση με αντάλλαγμα δεδομένα και διαφημίσεις. Ωστόσο, η εκτέλεσή της είναι μάλλον διαφοροποιημένη.

     

     

    Για τους πελάτες της Telly, μια έξυπνη τηλεόραση διπλής οθόνης εξοπλισμένη με οθόνη 4K 55 ιντσών συνοδεύεται από ένα dongle Google TV και προσφέρεται "δωρεάν". Οι προπαραγγελίες ζητούν όνομα, email και αριθμό τηλεφώνου, ενώ η ίδια η συσκευή θα συλλέξει δεδομένα για τη δημιουργία εξαιρετικά στοχευμένων διαφημίσεων σχετικών με τον χρήστη, οι οποίες συχνά εμφανίζονται με την ευγενική χορηγία της δεύτερης "έξυπνης οθόνης" της τηλεόρασης. Οι πρόσθετες προδιαγραφές περιλαμβάνουν μια μπάρα ήχου με ήχο πέντε οδηγών, λειτουργία βιντεοκλήσεων, λειτουργία game room, φωνητική βοήθεια "Hey Telly" και πολλά άλλα.

     

    Σε πρώτη φάση έχει σχεδιαστεί η δωρεάν διάθεση 500.000 τηλεοράσεων, σε όσους κάνουν προ-παραγγελία. Δυστυχώς αυτό ισχύει μόνο για όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ. Όπως φαίνεται αυτό το μοντέλο χρησιδανεισμού, θα αργήσει να έρθει στη χώρα μας.


    Πηγή
    Φωτογραφία: hypebeast.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.